American Ninja V
%
28

American Ninja V

Bekijk de trailer

Kijk American Ninja V

Moeite met waar je nou American Ninja V moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De zakenman Clock laat de dochter van dr. Strobel ontvoeren om zo een wetenschappelijke formule in handen te krijgen. Gelukkig schiet haar vriend Joe te hulp.

Regisseur en acteurs

 • Bobby Gene Leonard portait

  Bobby Gene Leonard

  Director

 • David Bradley portait

  David Bradley

  Joe

 • Lee Reyes portait

  Lee Reyes

  Hiro

 • Anne Dupont portait

  Anne Dupont

  Lisa

 • Pat Morita portait

  Pat Morita

  Master Tetsu

 • James Lew portait

  James Lew

  Viper

 • Clement von Franckenstein portait

  Clement von Franckenstein

  Glock

 • Marc Fiorini portait

  Marc Fiorini

  Flathead

 • Aharon Ipalé portait

  Aharon Ipalé

  Dr. Strobel

 • Norman Burton portait

  Norman Burton

  Ambassador Halden

 • Tadashi Yamashita portait

  Tadashi Yamashita

  Tadashi

 • Fabrizio Mummolo portait

  Fabrizio Mummolo

  Flathead's Driver

Trailers

American Ninja V

Zin om American Ninja V lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Ninja V te bekijken voor je op een rijtje.

American Ninja V downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Ninja V downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Ninja V. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Ninja V er ook in SD heel goed uit.

American Ninja V streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Ninja V net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Ninja V hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Ninja V helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Ninja V torrent

Denk je dat je om American Ninja V te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Ninja V trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of American Ninja V de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.