American Ninja
%
54

American Ninja

Bekijk de trailer

Kijk American Ninja

Moeite met waar je nou American Ninja moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Amerikaanse soldaat Joe Armstrong, zeer bedreven in Oosterse vechttechnieken, probeert in zijn eentje een groep huurlingen op de Filipijnen te overmeesteren.

Regisseur en acteurs

 • Sam Firstenberg portait

  Sam Firstenberg

  Director

 • Michael Dudikoff portait

  Michael Dudikoff

  Pvt. Joe Armstrong

 • Steve James portait

  Steve James

  Cpl. Curtis Jackson

 • Judie Aronson portait

  Judie Aronson

  Patricia Hickock

 • Guich Koock portait

  Guich Koock

  Col. William T. Hickock

 • John Fujioka portait

  John Fujioka

  Shinyuki

 • Don Stewart portrait

  Don Stewart

  Victor Ortega

 • John LaMotta portait

  John LaMotta

  MSgt. Rinaldo

 • Tadashi Yamashita portait

  Tadashi Yamashita

  Black Star Ninja

 • Phillip Brock portait

  Phillip Brock

  Pvt. Charley Madison

 • Tony Carreon portrait

  Tony Carreon

  Older Colombian

 • Roi Vinzon portait

  Roi Vinzon

  Younger Colombian

Trailers

American Ninja

Wil je American Ninja kijken? De movie van Sam Firstenberg uit 1985 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om American Ninja op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om American Ninja met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

American Ninja downloaden

Het downloaden van American Ninja is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je American Ninja ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

American Ninja streamen

Het streamen van American Ninja heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je American Ninja online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar American Ninja kijkt. Ideaal!

American Ninja torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van American Ninja. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

American Ninja trailer

Bekijk eerst even de trailer van American Ninja voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.