American Outlaws
%
60

American Outlaws

Bekijk de trailer

Kijk American Outlaws

Moeite met waar je nou American Outlaws moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog keert de vogelvrijverklaarde Jesse James samen met zijn broer Frank en zijn vrienden terug naar zijn geboortedorp Liberty. Jesse wil er nieuw en vredig leven opbouwen, maar Thaddeus Rains - een rijke spoorwegdirecteur - gooit roet in het eten. Diens plannen om de grootste spoorweg aller tijden aan te leggen, betekenen immers dat Jesse en Frank worden onteigend en hun heil elders moeten zoeken. Jesse weigert zijn boerderij echter voor een stuiver te verkopen, net zoals enkele andere grondeigenaars in Liberty. De koppige houding van de lokale bevolking zet kwaad bloed bij Rains, die prompt het leger inschakelt om enkele dorpsbewoners te vervolgen voor hoogverraad. Jesse en zijn bende "outlaws" zijn echter vastberaden hier een stokje voor te steken en Rains het leven zuur te maken...

Regisseur en acteurs

 • Les Mayfield portait

  Les Mayfield

  Director

 • Colin Farrell portait

  Colin Farrell

  Jesse James

 • Scott Caan portait

  Scott Caan

  Cole Younger

 • Ali Larter portait

  Ali Larter

  Zerelda 'Zee' Mimms

 • Gabriel Macht portait

  Gabriel Macht

  Frank James

 • Gregory Smith portait

  Gregory Smith

  Jim Younger

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Ma James

 • Timothy Dalton portait

  Timothy Dalton

  Allan Pinkerton

 • Harris Yulin portait

  Harris Yulin

  Thaddeus Rains, President Rock Northern Rail Road

 • Will McCormack portait

  Will McCormack

  Bob Younger

 • Ronny Cox portait

  Ronny Cox

  Doc Mimms, Zee's Dad

 • Terry O'Quinn portait

  Terry O'Quinn

  Rollin H. Parker - Rains' Gopher

 • Nathaniel Arcand portait

  Nathaniel Arcand

  Comanche Tom

 • Ty O'Neal portrait

  Ty O'Neal

  Clell Miller

 • Joe Stevens portait

  Joe Stevens

  Loni Packwood

 • Barry Tubb portait

  Barry Tubb

  Captain Malcolm

Trailers

American Outlaws

Zin om American Outlaws lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Outlaws te bekijken voor je op een rijtje.

American Outlaws downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Outlaws downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Outlaws. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Outlaws er ook in SD heel goed uit.

American Outlaws streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Outlaws net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Outlaws hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Outlaws helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Outlaws torrent

Denk je dat je om American Outlaws te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Outlaws trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of American Outlaws de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.