American Pie
%
70

American Pie

Nu kijken

Kijk American Pie

Moeite met waar je nou American Pie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Pie

Samenvatting

Jim is net zoals iedere andere gezonde, viriele kerel - die nog maagd is - wanhopig. Sinds zijn ouders hem betrapten terwijl hij naar pornofilms keek op een betaalzender, is de situatie voor hem uitzichtlozer dan ooit. Zijn verleidingspoging tegenover de buitenlandse Nadia wordt een regelrecht fiasco, dus concentreert hij zich op zijn "laatste hoop": Michelle. Kevin, Jims vriend, wil niks liever dan intiem worden met zijn vaste vriendin Vicky, maar zij vindt hem nét iets te opdringerig. Oz is de stoere lacrosse-speler die zijn oog laat vallen op de schuchtere Heather. Maar haar hart winnen wordt moeilijker dan hij verwachtte. En dan is er nog Finch. Hij hoopt op heel wat bijval van het vrouwelijk geslacht te rekenen door de wildste roddels over hem de wereld in te sturen ...

American Pie

Veel gehoord over American Pie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt American Pie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

American Pie streamen

Wil je American Pie, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je American Pie zelfs gratis kijken.

American Pie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je American Pie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet American Pie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

American Pie torrent

Op zoek naar een torrent van American Pie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van American Pie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

American Pie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van American Pie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.