American Pie
%
70

American Pie

Nu kijken

Kijk American Pie

Moeite met waar je nou American Pie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Pie

Samenvatting

Jim is net zoals iedere andere gezonde, viriele kerel - die nog maagd is - wanhopig. Sinds zijn ouders hem betrapten terwijl hij naar pornofilms keek op een betaalzender, is de situatie voor hem uitzichtlozer dan ooit. Zijn verleidingspoging tegenover de buitenlandse Nadia wordt een regelrecht fiasco, dus concentreert hij zich op zijn "laatste hoop": Michelle. Kevin, Jims vriend, wil niks liever dan intiem worden met zijn vaste vriendin Vicky, maar zij vindt hem nét iets te opdringerig. Oz is de stoere lacrosse-speler die zijn oog laat vallen op de schuchtere Heather. Maar haar hart winnen wordt moeilijker dan hij verwachtte. En dan is er nog Finch. Hij hoopt op heel wat bijval van het vrouwelijk geslacht te rekenen door de wildste roddels over hem de wereld in te sturen ...

American Pie

Op zoek naar American Pie? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

American Pie streamen

Het streamen van movies als American Pie heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als American Pie waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je American Pie dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

American Pie downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als American Pie te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

American Pie torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

American Pie trailer

Weet je nog niet zeker of American Pie jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.