American Pie Presents Band Camp
%
51

American Pie Presents Band Camp

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Pie Presents Band Camp

Moeite met waar je nou American Pie Presents Band Camp moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Pie Presents Band Camp

Samenvatting

Get ready for the antics when Stifler's younger brother spends a summer encountering camp counselors, hidden cameras, and a pair of Playmates in this hilarious romp.

Regisseur en acteurs

 • Steve Rash portrait

  Steve Rash

  Director

 • Eugene Levy portait

  Eugene Levy

  Mr. Levenstein

 • Tad Hilgenbrink portait

  Tad Hilgenbrink

  Matt Stifler

 • Arielle Kebbel portait

  Arielle Kebbel

  Elyse

 • Jason Earles portait

  Jason Earles

  Ernie

 • Crystle Lightning portait

  Crystle Lightning

  Chloe

 • Matt Barr portait

  Matt Barr

  Brandon Vandecamp

 • Jun Hee Lee portrait

  Jun Hee Lee

  Jimmy

 • Chris Owen portait

  Chris Owen

  Sherman

 • Lauren C. Mayhew portait

  Lauren C. Mayhew

  Arianna

 • Angela Little portait

  Angela Little

  Sheree

 • Jennifer Walcott portait

  Jennifer Walcott

  Laurie

 • Colleen McDermott portait

  Colleen McDermott

  Elyse's Mom

Trailers

American Pie Presents Band Camp

Benieuwd naar American Pie Presents Band Camp? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar American Pie Presents Band Camp draait.

American Pie Presents Band Camp in de bioscoop

American Pie Presents Band Camp draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor American Pie Presents Band Camp.

American Pie Presents Band Camp streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra American Pie Presents Band Camp te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat American Pie Presents Band Camp een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je American Pie Presents Band Camp zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

American Pie Presents Band Camp torrent

Op zoek naar een torrent van American Pie Presents Band Camp? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je American Pie Presents Band Camp zonder zorgen.

American Pie Presents Band Camp downloaden

Als American Pie Presents Band Camp binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

American Pie Presents Band Camp trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of American Pie Presents Band Camp de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.