American Pie Presents Band Camp
%
51

American Pie Presents Band Camp

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Pie Presents Band Camp

Moeite met waar je nou American Pie Presents Band Camp moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Pie Presents Band Camp

Samenvatting

Stifler's younger brother, Matt, is sentenced to a summer at band camp, where the junior horndog tumbles through a series of outrageous escapades

Regisseur en acteurs

 • Steve Rash portrait

  Steve Rash

  Director

 • Eugene Levy portait

  Eugene Levy

  Mr. Levenstein

 • Tad Hilgenbrink portait

  Tad Hilgenbrink

  Matt Stifler

 • Arielle Kebbel portait

  Arielle Kebbel

  Elyse

 • Jason Earles portait

  Jason Earles

  Ernie

 • Crystle Lightning portait

  Crystle Lightning

  Chloe

 • Matt Barr portait

  Matt Barr

  Brandon Vandecamp

 • Jun Hee Lee portrait

  Jun Hee Lee

  Jimmy

 • Chris Owen portait

  Chris Owen

  Sherman

 • Lauren C. Mayhew portait

  Lauren C. Mayhew

  Arianna

 • Angela Little portait

  Angela Little

  Sheree

 • Jennifer Walcott portait

  Jennifer Walcott

  Laurie

 • Colleen McDermott portait

  Colleen McDermott

  Elyse's Mom

Trailers

American Pie Presents Band Camp

Op zoek naar American Pie Presents Band Camp? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

American Pie Presents Band Camp streamen

Het streamen van movies als American Pie Presents Band Camp heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als American Pie Presents Band Camp waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je American Pie Presents Band Camp dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

American Pie Presents Band Camp downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als American Pie Presents Band Camp te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

American Pie Presents Band Camp torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

American Pie Presents Band Camp trailer

Weet je nog niet zeker of American Pie Presents Band Camp jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.