American Poltergeist
%
23

American Poltergeist

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Poltergeist

Moeite met waar je nou American Poltergeist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Poltergeist

Samenvatting

Horrific visions torment Taryn when she and her college pals move into an infamous old house. Then, her bloody hallucinations become all too real.

Regisseur en acteurs

 • Mike Rutkowski portrait

  Mike Rutkowski

  director

 • Nicole Holland portrait

  Nicole Holland

  actor

 • Rich Rossi portrait

  Rich Rossi

  actor

 • Nikole Howell portrait

  Nikole Howell

  actor

 • Luke Brandon Field portrait

  Luke Brandon Field

  actor

 • Arthur Richardson portrait

  Arthur Richardson

  actor

 • Ashley Green Elizabeth portrait

  Ashley Green Elizabeth

  actor

 • Aaron Lee portrait

  Aaron Lee

  actor

 • Donna Spangler portrait

  Donna Spangler

  actor

 • Simona Fusco portrait

  Simona Fusco

  actor

Trailers

American Poltergeist

Wil je American Poltergeist kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

American Poltergeist streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je American Poltergeist niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je American Poltergeist zelfs gratis bekijken.

American Poltergeist downloaden

Wil je American Poltergeist ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je American Poltergeist overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

American Poltergeist torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van American Poltergeist is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

American Poltergeist trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of American Poltergeist de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.