American Poltergeist
%
23

American Poltergeist

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Poltergeist

Moeite met waar je nou American Poltergeist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Poltergeist

Samenvatting

Horrific visions torment Taryn when she and her college pals move into an infamous old house. Then, her bloody hallucinations become all too real.

Regisseur en acteurs

 • Mike Rutkowski portrait

  Mike Rutkowski

  director

 • Nicole Holland portrait

  Nicole Holland

  actor

 • Rich Rossi portrait

  Rich Rossi

  actor

 • Nikole Howell portrait

  Nikole Howell

  actor

 • Luke Brandon Field portrait

  Luke Brandon Field

  actor

 • Arthur Richardson portrait

  Arthur Richardson

  actor

 • Ashley Green Elizabeth portrait

  Ashley Green Elizabeth

  actor

 • Aaron Lee portrait

  Aaron Lee

  actor

 • Donna Spangler portrait

  Donna Spangler

  actor

 • Simona Fusco portrait

  Simona Fusco

  actor

Trailers

American Poltergeist

Benieuwd naar American Poltergeist? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als American Poltergeist kunt bekijken.

American Poltergeist streamen

Wil je American Poltergeist streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je American Poltergeist gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

American Poltergeist downloaden

movies als American Poltergeist kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar American Poltergeist. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Poltergeist. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

American Poltergeist torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om American Poltergeist te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

American Poltergeist trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of American Poltergeist je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!