American Primitive
%
58

American Primitive

Kijk American Primitive

Moeite met waar je nou American Primitive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

British widower Harry Goodhart (Tate Donovan) decides to make a fresh start and moves with his teenage daughters (Danielle Savre and Skye McCole Bartusiak) to Cape Cod in 1973. But Harry can't leave behind the secret that threatens to tear his family apart. Adjusting to their new lives proves difficult for the girls when they discover that the connection between their dad and his partner (Adam Pascal) is more than just a working relationship.

American Primitive

Wil je American Primitive kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

American Primitive streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je American Primitive niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je American Primitive zelfs gratis bekijken.

American Primitive downloaden

Wil je American Primitive ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je American Primitive overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

American Primitive torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van American Primitive is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

American Primitive trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of American Primitive de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.