American Psycho
%
76

American Psycho

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Psycho

Moeite met waar je nou American Psycho moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Psycho

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Patrick Bateman (Christian Bale), ein 27-jähriger gut aussehender Yuppie hat alles, was man für ein luxuriöses Leben braucht: Geld, viele Kontakte und einen Job an der Wall Street. In seiner Freizeit jedoch hat der junge Mann ein exzentrisches Hobby. Er bringt Menschen auf die unterschiedlichsten Arten um. Er frönt seinem Laster, ohne von der Polizei gestört zu werden, auch als seine Amokläufe immer dreister werden. Oder bildet sich Bateman seine blutigen Taten am Ende nur ein?

Regisseur en acteurs

 • Mary Harron portrait

  Mary Harron

  director

 • Guinevere Turner portrait

  Guinevere Turner

  actor

 • Cara Seymour portrait

  Cara Seymour

  actor

 • Bill Sage portrait

  Bill Sage

  actor

 • Matt Ross portrait

  Matt Ross

  actor

 • Josh Lucas portrait

  Josh Lucas

  actor

 • Justin Theroux portrait

  Justin Theroux

  actor

 • Chloë Sevigny portrait

  Chloë Sevigny

  actor

 • Samantha Mathis portrait

  Samantha Mathis

  actor

 • Reese Witherspoon portrait

  Reese Witherspoon

  actor

 • Jared Leto portrait

  Jared Leto

  actor

 • Willem Dafoe portrait

  Willem Dafoe

  actor

 • Christian Bale portrait

  Christian Bale

  actor

Trailers

American Psycho

Op zoek naar American Psycho? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

American Psycho streamen

Het streamen van movies als American Psycho heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als American Psycho waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je American Psycho dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

American Psycho downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als American Psycho te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

American Psycho torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

American Psycho trailer

Weet je nog niet zeker of American Psycho jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.