American Psycho
%
76

American Psycho

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Psycho

Moeite met waar je nou American Psycho moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Psycho

Bekijk nog 8 bronnen

Weten in welke bioscopen American Psycho draait?

Samenvatting

Patrick Bateman (Christian Bale), ein 27-jähriger gut aussehender Yuppie hat alles, was man für ein luxuriöses Leben braucht: Geld, viele Kontakte und einen Job an der Wall Street. In seiner Freizeit jedoch hat der junge Mann ein exzentrisches Hobby. Er bringt Menschen auf die unterschiedlichsten Arten um. Er frönt seinem Laster, ohne von der Polizei gestört zu werden, auch als seine Amokläufe immer dreister werden. Oder bildet sich Bateman seine blutigen Taten am Ende nur ein?

Regisseur en acteurs

 • Mary Harron portrait

  Mary Harron

  director

 • Guinevere Turner portrait

  Guinevere Turner

  actor

 • Cara Seymour portrait

  Cara Seymour

  actor

 • Bill Sage portrait

  Bill Sage

  actor

 • Matt Ross portrait

  Matt Ross

  actor

 • Josh Lucas portrait

  Josh Lucas

  actor

 • Justin Theroux portrait

  Justin Theroux

  actor

 • Chloë Sevigny portrait

  Chloë Sevigny

  actor

 • Samantha Mathis portrait

  Samantha Mathis

  actor

 • Reese Witherspoon portrait

  Reese Witherspoon

  actor

 • Jared Leto portrait

  Jared Leto

  actor

 • Willem Dafoe portrait

  Willem Dafoe

  actor

 • Christian Bale portrait

  Christian Bale

  actor

Trailers

American Psycho

Benieuwd naar American Psycho? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar American Psycho draait.

American Psycho in de bioscoop

American Psycho draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor American Psycho.

American Psycho streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra American Psycho te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat American Psycho een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je American Psycho zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

American Psycho torrent

Op zoek naar een torrent van American Psycho? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je American Psycho zonder zorgen.

American Psycho downloaden

Als American Psycho binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

American Psycho trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of American Psycho de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.