American Psycho
%
76

American Psycho

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Psycho

Moeite met waar je nou American Psycho moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Psycho

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Patrick Bateman (Christian Bale), ein 27-jähriger gut aussehender Yuppie hat alles, was man für ein luxuriöses Leben braucht: Geld, viele Kontakte und einen Job an der Wall Street. In seiner Freizeit jedoch hat der junge Mann ein exzentrisches Hobby. Er bringt Menschen auf die unterschiedlichsten Arten um. Er frönt seinem Laster, ohne von der Polizei gestört zu werden, auch als seine Amokläufe immer dreister werden. Oder bildet sich Bateman seine blutigen Taten am Ende nur ein?

Regisseur en acteurs

 • Mary Harron portrait

  Mary Harron

  director

 • Guinevere Turner portrait

  Guinevere Turner

  actor

 • Cara Seymour portrait

  Cara Seymour

  actor

 • Bill Sage portrait

  Bill Sage

  actor

 • Matt Ross portrait

  Matt Ross

  actor

 • Josh Lucas portrait

  Josh Lucas

  actor

 • Justin Theroux portrait

  Justin Theroux

  actor

 • Chloë Sevigny portrait

  Chloë Sevigny

  actor

 • Samantha Mathis portrait

  Samantha Mathis

  actor

 • Reese Witherspoon portrait

  Reese Witherspoon

  actor

 • Jared Leto portrait

  Jared Leto

  actor

 • Willem Dafoe portrait

  Willem Dafoe

  actor

 • Christian Bale portrait

  Christian Bale

  actor

Trailers

American Psycho

Zin om American Psycho lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Psycho te bekijken voor je op een rijtje.

American Psycho downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Psycho downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Psycho. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Psycho er ook in SD heel goed uit.

American Psycho streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Psycho net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Psycho hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Psycho helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Psycho torrent

Denk je dat je om American Psycho te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Psycho trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of American Psycho de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.