American Splendor
%
75

American Splendor

Nu kijken

Kijk American Splendor

Moeite met waar je nou American Splendor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Splendor

Samenvatting

Harvey Pekar leidt een monotoon leven. Overdag heeft hij een kantoorjob in een veteranenhospitaal en zijn avonden brengt hij door met boeken lezen en naar jazz luisteren. Wanneer Robert Crumb, een bevriende striptekenaar, plots internationale faam vergaart met zijn underground stripverhalen, realiseert Harvey zich dat strips voor volwassenen een volwaardige kunstvorm kunnen zijn. Hij start zijn eigen stripreeks, American Splendor, waarin hij een waarheidsgetrouw verslag van zijn eigen gewone leventje geeft, inclusief de minder leuke kantjes.

American Splendor

American Splendor streamen

American Splendor streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

American Splendor downloaden

Zin om American Splendor te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als American Splendor te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

American Splendor torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als American Splendor makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

American Splendor trailer

Wil je er zeker van zijn dat American Splendor jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.