American Splendor
%
75

American Splendor

Nu kijken

Kijk American Splendor

Moeite met waar je nou American Splendor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Splendor

Samenvatting

Harvey Pekar leidt een monotoon leven. Overdag heeft hij een kantoorjob in een veteranenhospitaal en zijn avonden brengt hij door met boeken lezen en naar jazz luisteren. Wanneer Robert Crumb, een bevriende striptekenaar, plots internationale faam vergaart met zijn underground stripverhalen, realiseert Harvey zich dat strips voor volwassenen een volwaardige kunstvorm kunnen zijn. Hij start zijn eigen stripreeks, American Splendor, waarin hij een waarheidsgetrouw verslag van zijn eigen gewone leventje geeft, inclusief de minder leuke kantjes.

American Splendor

Op zoek naar American Splendor? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

American Splendor streamen

Het streamen van movies als American Splendor heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als American Splendor waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je American Splendor dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

American Splendor downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als American Splendor te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

American Splendor torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

American Splendor trailer

Weet je nog niet zeker of American Splendor jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.