American Splendor
%
75

American Splendor

Nu kijken

Kijk American Splendor

Moeite met waar je nou American Splendor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Splendor

Samenvatting

Harvey Pekar leidt een monotoon leven. Overdag heeft hij een kantoorjob in een veteranenhospitaal en zijn avonden brengt hij door met boeken lezen en naar jazz luisteren. Wanneer Robert Crumb, een bevriende striptekenaar, plots internationale faam vergaart met zijn underground stripverhalen, realiseert Harvey zich dat strips voor volwassenen een volwaardige kunstvorm kunnen zijn. Hij start zijn eigen stripreeks, American Splendor, waarin hij een waarheidsgetrouw verslag van zijn eigen gewone leventje geeft, inclusief de minder leuke kantjes.

American Splendor

Veel gehoord over American Splendor en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt American Splendor heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

American Splendor streamen

Wil je American Splendor, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je American Splendor zelfs gratis kijken.

American Splendor downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je American Splendor ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet American Splendor er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

American Splendor torrent

Op zoek naar een torrent van American Splendor? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van American Splendor te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

American Splendor trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van American Splendor. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.