American Splendor
%
75

American Splendor

Nu kijken

Kijk American Splendor

Moeite met waar je nou American Splendor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Splendor

Samenvatting

Harvey Pekar leidt een monotoon leven. Overdag heeft hij een kantoorjob in een veteranenhospitaal en zijn avonden brengt hij door met boeken lezen en naar jazz luisteren. Wanneer Robert Crumb, een bevriende striptekenaar, plots internationale faam vergaart met zijn underground stripverhalen, realiseert Harvey zich dat strips voor volwassenen een volwaardige kunstvorm kunnen zijn. Hij start zijn eigen stripreeks, American Splendor, waarin hij een waarheidsgetrouw verslag van zijn eigen gewone leventje geeft, inclusief de minder leuke kantjes.

American Splendor

Zin om American Splendor lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Splendor te bekijken voor je op een rijtje.

American Splendor downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Splendor downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Splendor. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Splendor er ook in SD heel goed uit.

American Splendor streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Splendor net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Splendor hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Splendor helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Splendor torrent

Denk je dat je om American Splendor te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Splendor trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of American Splendor de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.