American Splendor
%
75

American Splendor

Nu kijken

Kijk American Splendor

Moeite met waar je nou American Splendor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Splendor

Samenvatting

Harvey Pekar leidt een monotoon leven. Overdag heeft hij een kantoorjob in een veteranenhospitaal en zijn avonden brengt hij door met boeken lezen en naar jazz luisteren. Wanneer Robert Crumb, een bevriende striptekenaar, plots internationale faam vergaart met zijn underground stripverhalen, realiseert Harvey zich dat strips voor volwassenen een volwaardige kunstvorm kunnen zijn. Hij start zijn eigen stripreeks, American Splendor, waarin hij een waarheidsgetrouw verslag van zijn eigen gewone leventje geeft, inclusief de minder leuke kantjes.

American Splendor

Wil je American Splendor kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2003 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

American Splendor streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je American Splendor niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je American Splendor zelfs gratis bekijken.

American Splendor downloaden

Wil je American Splendor ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je American Splendor overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

American Splendor torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van American Splendor is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

American Splendor trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of American Splendor de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.