American Venus
%
40

American Venus

Kijk American Venus

Moeite met waar je nou American Venus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

American Venus explores the dynamics of a dysfunctional mother/daughter relationship. Jenna Lane is a young woman trying to escape family pressure to become an Olympic athlete and define her own individuality. Her mother is Celia, a deeply disturbed woman with addictions to emotional abuse and handguns. As she attempts to manipulate Jenna and feed her addictions, Celia grows increasingly irrational and ultimately spirals out of control.

American Venus

Op zoek naar American Venus? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

American Venus streamen

Het streamen van movies als American Venus heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als American Venus waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je American Venus dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

American Venus downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als American Venus te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

American Venus torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

American Venus trailer

Weet je nog niet zeker of American Venus jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.