American Wrestler: The Wizard
%
75

American Wrestler: The Wizard

Nu kijken

Kijk American Wrestler: The Wizard

Moeite met waar je nou American Wrestler: The Wizard moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Wrestler: The Wizard

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

In 1980, a teenage boy escapes the unrest in Iran only to face more hostility in America, due to the hostage crisis. Determined to fit in, he joins the school's floundering wrestling team.

Regisseur en acteurs

 • Alex Ranarivelo portrait

  Alex Ranarivelo

  Director

 • George Kosturos portait

  George Kosturos

  Ali

 • Jon Voight portait

  Jon Voight

  Principle Skinner

 • William Fichtner portait

  William Fichtner

  Coach Plyler

 • Lia Marie Johnson portait

  Lia Marie Johnson

  Kristi Larsen

 • Kevin G. Schmidt portait

  Kevin G. Schmidt

  Rowan Knox

 • Gabriel Basso portait

  Gabriel Basso

  Jimmy Petersen

 • Shannon Collis portait

  Shannon Collis

  Wendy

 • Courtney Hope Turner portait

  Courtney Hope Turner

  Jenny

 • Ali Afshar portait

  Ali Afshar

  Hafez Tabad

 • Nicholas Guilak portait

  Nicholas Guilak

  Pasha

 • Sasha Feldman portait

  Sasha Feldman

  Dan 'Toad' Webster

American Wrestler: The Wizard

Zin om American Wrestler: The Wizard lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Wrestler: The Wizard te bekijken voor je op een rijtje.

American Wrestler: The Wizard downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Wrestler: The Wizard downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Wrestler: The Wizard. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Wrestler: The Wizard er ook in SD heel goed uit.

American Wrestler: The Wizard streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Wrestler: The Wizard net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Wrestler: The Wizard hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Wrestler: The Wizard helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Wrestler: The Wizard torrent

Denk je dat je om American Wrestler: The Wizard te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Wrestler: The Wizard trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of American Wrestler: The Wizard de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.