American Wrestler: The Wizard
%
75

American Wrestler: The Wizard

Kijk American Wrestler: The Wizard

Moeite met waar je nou American Wrestler: The Wizard moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1980, a teenage boy escapes the unrest in Iran only to face more hostility in America, due to the hostage crisis. Determined to fit in, he joins the school's floundering wrestling team.

Regisseur en acteurs

 • Alex Ranarivelo portrait

  Alex Ranarivelo

  Director

 • George Kosturos portait

  George Kosturos

  Ali

 • Jon Voight portait

  Jon Voight

  Principle Skinner

 • William Fichtner portait

  William Fichtner

  Coach Plyler

 • Lia Marie Johnson portait

  Lia Marie Johnson

  Kristi Larsen

 • Kevin G. Schmidt portait

  Kevin G. Schmidt

  Rowan Knox

 • Gabriel Basso portait

  Gabriel Basso

  Jimmy Petersen

 • Shannon Collis portait

  Shannon Collis

  Wendy

 • Courtney Hope Turner portait

  Courtney Hope Turner

  Jenny

 • Ali Afshar portait

  Ali Afshar

  Hafez Tabad

 • Nicholas Guilak portait

  Nicholas Guilak

  Pasha

 • Sasha Feldman portait

  Sasha Feldman

  Dan 'Toad' Webster

American Wrestler: The Wizard

Benieuwd naar American Wrestler: The Wizard? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als American Wrestler: The Wizard kunt bekijken.

American Wrestler: The Wizard streamen

Wil je American Wrestler: The Wizard streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je American Wrestler: The Wizard gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

American Wrestler: The Wizard downloaden

movies als American Wrestler: The Wizard kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar American Wrestler: The Wizard. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Wrestler: The Wizard. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

American Wrestler: The Wizard torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om American Wrestler: The Wizard te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

American Wrestler: The Wizard trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of American Wrestler: The Wizard je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!