American Yakuza
%
57

American Yakuza

Kijk American Yakuza

Moeite met waar je nou American Yakuza moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When Nick Davis leaves prison after one year in solitaire, he is hired to operate forklift in a warehouse in the harbor owned by the Japanese Yakuza patriarch Isshin Tendo. The place is assaulted by the Italian Mafia leaded by Dino Campanela and Nick rescues and saves the life of Shuji Sawamoto, who is the representative of Yakuza interests in America. Shuji hires Nick to work for Yakuza and becomes his godfather in the family after his oath to join Yakuza. However, Nick is a lonely FBI undercover agent assigned to penetrate in the criminal organization. When the FBI discovers that Campanela is organizing a massive attack to destroy the Yakuza, Nick's boss Littman calls off the operation to leave the dirty work to the Italian Mafia. But the connection of Nick with Shuji and his goddaughter Yuko forces him to help his Japanese family.

American Yakuza

Wil je American Yakuza kijken? De movie vanuit 1993 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om American Yakuza op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om American Yakuza met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

American Yakuza downloaden

Het downloaden van American Yakuza is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je American Yakuza ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

American Yakuza streamen

Het streamen van American Yakuza heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je American Yakuza online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar American Yakuza kijkt. Ideaal!

American Yakuza torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van American Yakuza. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

American Yakuza trailer

Bekijk eerst even de trailer van American Yakuza voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.