AmericanEast
%
64

AmericanEast

Bekijk de trailer

Kijk AmericanEast

Moeite met waar je nou AmericanEast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Summer in L.A., it's hot. Homeland Security has set the threat level at red; they're searching for several Arabs alleged to be terrorists. Mustafa, an Egyptian immigrant who runs a falafel shop, comes to the FBI's attention; they investigate him. He has other problems: his young teen son no longer wants to be a Muslim; his sister, a nurse, objects to Mustafa arranging her marriage to a cousin from Egypt. She has a non-Arab suitor of her own. Omar, an employee of Mustafa, is a struggling actor who doesn't want to play only terrorists. Mustafa hopes to open a real restaurant and has a potential partner in Sam, a Jew, whose family objects. What price the American dream?

Regisseur en acteurs

 • Hesham Issawi portrait

  Hesham Issawi

  Director

 • Sayed Badreya portait

  Sayed Badreya

  Mustafa Marzouke

 • Tony Shalhoub portait

  Tony Shalhoub

  Sam

 • Kais Nashef portrait

  Kais Nashef

  Omar

 • Sarah Shahi portait

  Sarah Shahi

  Salwah Marzoke

 • Erick Avari portait

  Erick Avari

  Fikry

Trailers

AmericanEast

Zin om AmericanEast lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om AmericanEast te bekijken voor je op een rijtje.

AmericanEast downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je AmericanEast downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van AmericanEast. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet AmericanEast er ook in SD heel goed uit.

AmericanEast streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je AmericanEast net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je AmericanEast hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je AmericanEast helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

AmericanEast torrent

Denk je dat je om AmericanEast te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

AmericanEast trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of AmericanEast de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.