Americanese
%
50

Americanese

Kijk Americanese

Moeite met waar je nou Americanese moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Long after their breakup, Chinese American Raymond Ding and Amerasian Aurora Crane struggle to let go. Torn apart by mismatched ideals, meddling friends, and the complexities of racial identities, they find other suitable mates but cannot stay away from each other

Regisseur en acteurs

 • Eric Byler portrait

  Eric Byler

  Director

 • Chris Tashima portait

  Chris Tashima

  Raymond Ding

 • Allison Sie portrait

  Allison Sie

  Aurora Crane

 • Kelly Hu portait

  Kelly Hu

  Brenda Nishitani

 • Joan Chen portait

  Joan Chen

  Betty Nguyen

 • Sab Shimono portait

  Sab Shimono

  Wood Ding

 • Michael Paul Chan portait

  Michael Paul Chan

  Jimmy Chan

 • Ben Shenkman portait

  Ben Shenkman

  Steve

 • Annie Katsura Rollins portrait

  Annie Katsura Rollins

  Julia Crane

 • Takayo Fischer portait

  Takayo Fischer

  Keiko Crane

 • Ryan Cutrona portait

  Ryan Cutrona

  Hank Crane

 • Autumn Reeser portait

  Autumn Reeser

  Sylvia

Americanese

Wil je Americanese kijken? De movie van Eric Byler uit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Americanese op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Americanese met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Americanese downloaden

Het downloaden van Americanese is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Americanese ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Americanese streamen

Het streamen van Americanese heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Americanese online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Americanese kijkt. Ideaal!

Americanese torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Americanese. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Americanese trailer

Bekijk eerst even de trailer van Americanese voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.