Americano
5.8

Americano

Nu kijken

Kijk Americano

Moeite met waar je nou Americano moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Americano

Samenvatting

Film1 Sundance - Een man die naar Los Angeles terugkeert om de nalatenschap van zijn moeder te regelen, gaat op zoek naar de mysterieuze vrouw die in het testament staat.

Regisseur en acteurs

 • Mathieu Demy portait

  Mathieu Demy

  Director

 • Salma Hayek portait

  Salma Hayek

  'Lola'

 • Mathieu Demy portait

  Mathieu Demy

  Martin

 • Geraldine Chaplin portait

  Geraldine Chaplin

  Linda

 • Chiara Mastroianni portait

  Chiara Mastroianni

  Claire

 • Carlos Bardem portait

  Carlos Bardem

  Luis

 • Jean-Pierre Mocky portait

  Jean-Pierre Mocky

  Le père

 • André Wilms portait

  André Wilms

  L'Allemand

 • Sabine Mamou portait

  Sabine Mamou

  La mère (archive footage)

 • Timothy Davis portait

  Timothy Davis

  Le douanier

 • Cokey Falkow portait

  Cokey Falkow

  Le facteur

Americano

Wil jij Americano zien? Waarom zou je Americano dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Americano te kunnen zien.

Americano torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Americano! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Americano mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Americano streamen

Er is een kans dat Americano momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Americano met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Americano gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Americano in de bioscoop

Ook Americano laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Americano trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Americano. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.