Americano
%
52

Americano

Kijk Americano

Moeite met waar je nou Americano moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Film1 Sundance - Een man die naar Los Angeles terugkeert om de nalatenschap van zijn moeder te regelen, gaat op zoek naar de mysterieuze vrouw die in het testament staat.

Regisseur en acteurs

 • Mathieu Demy portait

  Mathieu Demy

  Director

 • Salma Hayek portait

  Salma Hayek

  'Lola'

 • Mathieu Demy portait

  Mathieu Demy

  Martin

 • Geraldine Chaplin portait

  Geraldine Chaplin

  Linda

 • Chiara Mastroianni portait

  Chiara Mastroianni

  Claire

 • Carlos Bardem portait

  Carlos Bardem

  Luis

 • Jean-Pierre Mocky portait

  Jean-Pierre Mocky

  Le père

 • André Wilms portait

  André Wilms

  L'Allemand

 • Sabine Mamou portrait

  Sabine Mamou

  La mère (archive footage)

 • Timothy Davis portrait

  Timothy Davis

  Le douanier

 • Cokey Falkow portait

  Cokey Falkow

  Le facteur

Americano

Zin om Americano lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Americano te bekijken voor je op een rijtje.

Americano downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Americano downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Americano. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Americano er ook in SD heel goed uit.

Americano streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Americano net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Americano hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Americano helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Americano torrent

Denk je dat je om Americano te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Americano trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Americano de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.