Americano
%
52

Americano

Kijk Americano

Moeite met waar je nou Americano moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Film1 Sundance - Een man die naar Los Angeles terugkeert om de nalatenschap van zijn moeder te regelen, gaat op zoek naar de mysterieuze vrouw die in het testament staat.

Regisseur en acteurs

 • Mathieu Demy portait

  Mathieu Demy

  Director

 • Salma Hayek portait

  Salma Hayek

  'Lola'

 • Mathieu Demy portait

  Mathieu Demy

  Martin

 • Geraldine Chaplin portait

  Geraldine Chaplin

  Linda

 • Chiara Mastroianni portait

  Chiara Mastroianni

  Claire

 • Carlos Bardem portait

  Carlos Bardem

  Luis

 • Jean-Pierre Mocky portait

  Jean-Pierre Mocky

  Le père

 • André Wilms portait

  André Wilms

  L'Allemand

 • Sabine Mamou portait

  Sabine Mamou

  La mère (archive footage)

 • Timothy Davis portait

  Timothy Davis

  Le douanier

 • Cokey Falkow portait

  Cokey Falkow

  Le facteur

Americano

Wil je Americano kijken? De movie van Mathieu Demy uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Americano op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Americano met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Americano downloaden

Het downloaden van Americano is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Americano ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Americano streamen

Het streamen van Americano heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Americano online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Americano kijkt. Ideaal!

Americano torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Americano. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Americano trailer

Bekijk eerst even de trailer van Americano voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.