America's Sweethearts
%
57

America's Sweethearts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk America's Sweethearts

Moeite met waar je nou America's Sweethearts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor America's Sweethearts

Samenvatting

Twee acteurs maken dezelfde film wanneer ze nog getrouwd zijn. Als ze eenmaal gescheiden zijn, moeten ze die film nog samen promoten.

Regisseur en acteurs

 • Joe Roth portrait

  Joe Roth

  director

 • Seth Green portrait

  Seth Green

  actor

 • Alan Arkin portrait

  Alan Arkin

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Stanley Tucci portrait

  Stanley Tucci

  actor

 • Hank Azaria portrait

  Hank Azaria

  actor

 • John Cusack portrait

  John Cusack

  actor

 • Catherine Zeta-Jones portrait

  Catherine Zeta-Jones

  actor

 • Billy Crystal portrait

  Billy Crystal

  actor

 • Julia Roberts portrait

  Julia Roberts

  actor

Trailers

America's Sweethearts

Veel gehoord over America's Sweethearts en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt America's Sweethearts heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

America's Sweethearts streamen

Wil je America's Sweethearts, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je America's Sweethearts zelfs gratis kijken.

America's Sweethearts downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je America's Sweethearts ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet America's Sweethearts er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

America's Sweethearts torrent

Op zoek naar een torrent van America's Sweethearts? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van America's Sweethearts te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

America's Sweethearts trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van America's Sweethearts. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.