America's Sweethearts
%
57

America's Sweethearts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk America's Sweethearts

Moeite met waar je nou America's Sweethearts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor America's Sweethearts

Samenvatting

Twee acteurs maken dezelfde film wanneer ze nog getrouwd zijn. Als ze eenmaal gescheiden zijn, moeten ze die film nog samen promoten.

Regisseur en acteurs

 • Joe Roth portrait

  Joe Roth

  director

 • Seth Green portrait

  Seth Green

  actor

 • Alan Arkin portrait

  Alan Arkin

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Stanley Tucci portrait

  Stanley Tucci

  actor

 • Hank Azaria portrait

  Hank Azaria

  actor

 • John Cusack portrait

  John Cusack

  actor

 • Catherine Zeta-Jones portrait

  Catherine Zeta-Jones

  actor

 • Billy Crystal portrait

  Billy Crystal

  actor

 • Julia Roberts portrait

  Julia Roberts

  actor

Trailers

America's Sweethearts

Zin om America's Sweethearts lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om America's Sweethearts te bekijken voor je op een rijtje.

America's Sweethearts downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je America's Sweethearts downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van America's Sweethearts. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet America's Sweethearts er ook in SD heel goed uit.

America's Sweethearts streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je America's Sweethearts net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je America's Sweethearts hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je America's Sweethearts helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

America's Sweethearts torrent

Denk je dat je om America's Sweethearts te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

America's Sweethearts trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of America's Sweethearts de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.