America's Sweethearts
%
57

America's Sweethearts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk America's Sweethearts

Moeite met waar je nou America's Sweethearts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor America's Sweethearts

Samenvatting

Twee acteurs maken dezelfde film wanneer ze nog getrouwd zijn. Als ze eenmaal gescheiden zijn, moeten ze die film nog samen promoten.

Regisseur en acteurs

 • Joe Roth portrait

  Joe Roth

  director

 • Seth Green portrait

  Seth Green

  actor

 • Alan Arkin portrait

  Alan Arkin

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Stanley Tucci portrait

  Stanley Tucci

  actor

 • Hank Azaria portrait

  Hank Azaria

  actor

 • John Cusack portrait

  John Cusack

  actor

 • Catherine Zeta-Jones portrait

  Catherine Zeta-Jones

  actor

 • Billy Crystal portrait

  Billy Crystal

  actor

 • Julia Roberts portrait

  Julia Roberts

  actor

Trailers

America's Sweethearts

America's Sweethearts streamen

America's Sweethearts streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

America's Sweethearts downloaden

Zin om America's Sweethearts te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als America's Sweethearts te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

America's Sweethearts torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als America's Sweethearts makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

America's Sweethearts trailer

Wil je er zeker van zijn dat America's Sweethearts jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.