America's Sweethearts
%
57

America's Sweethearts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk America's Sweethearts

Moeite met waar je nou America's Sweethearts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor America's Sweethearts

Samenvatting

Twee acteurs maken dezelfde film wanneer ze nog getrouwd zijn. Als ze eenmaal gescheiden zijn, moeten ze die film nog samen promoten.

Regisseur en acteurs

 • Joe Roth portrait

  Joe Roth

  director

 • Seth Green portrait

  Seth Green

  actor

 • Alan Arkin portrait

  Alan Arkin

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Stanley Tucci portrait

  Stanley Tucci

  actor

 • Hank Azaria portrait

  Hank Azaria

  actor

 • John Cusack portrait

  John Cusack

  actor

 • Catherine Zeta-Jones portrait

  Catherine Zeta-Jones

  actor

 • Billy Crystal portrait

  Billy Crystal

  actor

 • Julia Roberts portrait

  Julia Roberts

  actor

Trailers

America's Sweethearts

Op zoek naar America's Sweethearts? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

America's Sweethearts streamen

Het streamen van movies als America's Sweethearts heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als America's Sweethearts waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je America's Sweethearts dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

America's Sweethearts downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als America's Sweethearts te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

America's Sweethearts torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

America's Sweethearts trailer

Weet je nog niet zeker of America's Sweethearts jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.