Amigo
%
58

Amigo

Kijk Amigo

Moeite met waar je nou Amigo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Rafael, a village mayor caught in the murderous crossfire of the Philippine-American War. When U.S. troops occupy his village, Rafael comes under pressure from a tough-as-nails officer to help the Americans in their hunt for Filipino guerilla fighters. But Rafael's brother is the head of the local guerillas, and considers anyone who cooperates with the Americans to be a traitor. Rafael quickly finds himself forced to make the impossible, potentially deadly decisions faced by ordinary civilians in an occupied country.

Amigo

Wil je Amigo kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Amigo streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Amigo niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Amigo zelfs gratis bekijken.

Amigo downloaden

Wil je Amigo ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Amigo overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Amigo torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Amigo is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Amigo trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Amigo de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.