Amit Sahni Ki List
%
56

Amit Sahni Ki List

Kijk Amit Sahni Ki List

Moeite met waar je nou Amit Sahni Ki List moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Amit Sahni (played by Vir Das) is a young and quirky investment banker, who is searching for the woman of his dreams, correction- the woman of his LIST. After a painful break-up during his teenage days, Amit has noted down all the traits that he is looking for in the perfect woman or Miss Right and every time he goes out on a date, he secretly checks to see if his date matches to the list. The interesting twists and turns that take place on account of the list and his quest for Miss Right make for an interesting comedy.

Amit Sahni Ki List

Zin om Amit Sahni Ki List lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Amit Sahni Ki List te bekijken voor je op een rijtje.

Amit Sahni Ki List downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Amit Sahni Ki List downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amit Sahni Ki List. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Amit Sahni Ki List er ook in SD heel goed uit.

Amit Sahni Ki List streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Amit Sahni Ki List net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Amit Sahni Ki List hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Amit Sahni Ki List helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Amit Sahni Ki List torrent

Denk je dat je om Amit Sahni Ki List te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Amit Sahni Ki List trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Amit Sahni Ki List de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.