Amityville: The Evil Escapes
%
43

Amityville: The Evil Escapes

Bekijk de trailer

Kijk Amityville: The Evil Escapes

Moeite met waar je nou Amityville: The Evil Escapes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The demonic force lurking in Amityville for over 300 years escapes to a remote California mansion. It encounters a struggling family living together by uncertain means. The beast manipulates a little girl by manifesting itself in the form of her dead father. Soon it will be able to possess her completely... is it too late for a young priest to defeat the demon and end the curse?

Regisseur en acteurs

 • Sandor Stern portrait

  Sandor Stern

  Director

 • Patty Duke portait

  Patty Duke

  Nancy Evans

 • Jane Wyatt portait

  Jane Wyatt

  Alice Leacock

 • Fredric Lehne portait

  Fredric Lehne

  Father Kibbler

 • Lou Hancock portrait

  Lou Hancock

  Peggy

 • Brandy Gold portrait

  Brandy Gold

  Jessica Evans

 • Zoe Trilling portrait

  Zoe Trilling

  Amanda Evans

 • Aron Eisenberg portait

  Aron Eisenberg

  Brian Evans

 • Norman Lloyd portait

  Norman Lloyd

  Father Manfred

 • Peggy McCay portait

  Peggy McCay

  Helen Royce

 • Robert Alan Browne portrait

  Robert Alan Browne

  Donald McTear

 • Warren Munson portrait

  Warren Munson

  Doctor

 • Alex Rebar portrait

  Alex Rebar

  Reade

Trailers

Amityville: The Evil Escapes

Zin om Amityville: The Evil Escapes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Amityville: The Evil Escapes te bekijken voor je op een rijtje.

Amityville: The Evil Escapes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Amityville: The Evil Escapes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amityville: The Evil Escapes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Amityville: The Evil Escapes er ook in SD heel goed uit.

Amityville: The Evil Escapes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Amityville: The Evil Escapes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Amityville: The Evil Escapes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Amityville: The Evil Escapes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Amityville: The Evil Escapes torrent

Denk je dat je om Amityville: The Evil Escapes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Amityville: The Evil Escapes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Amityville: The Evil Escapes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.