Unconscious
%
43

Unconscious

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Unconscious

Moeite met waar je nou Unconscious moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unconscious

Samenvatting

Een jonge vrouw (Kate Bosworth) verpleegt haar bedlegerige man (Wes Bentley) nadat hij is ontwaakt uit een coma als gevolg van een auto-ongeluk. Hij lijdt aan geheugenverlies en kan zich niets herinneren over zijn leven, alleen enkele flitsen over een ongeluk en een jong meisje, waarvan hij denkt dat het zijn dochter is. Na enige tijd begint hij zich af te vragen wat er werkelijk gebeurd is op de dag van het ongeluk en of zijn vrouw werkelijk is wie ze beweert te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Michael Polish portait

  Michael Polish

  Director

 • Kate Bosworth portait

  Kate Bosworth

  Woman

 • Wes Bentley portait

  Wes Bentley

  Man

 • Shashawnee Hall portait

  Shashawnee Hall

  Detective

 • Richard Riehle portait

  Richard Riehle

  Postman

 • Patrick Bauchau portait

  Patrick Bauchau

  Doctor

 • Olivia Rose Keegan portrait

  Olivia Rose Keegan

  Audrey

Trailers

Unconscious

Wil je Unconscious kijken? De movie van Michael Polish uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Unconscious op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Unconscious met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Unconscious downloaden

Het downloaden van Unconscious is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Unconscious ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Unconscious streamen

Het streamen van Unconscious heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Unconscious online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Unconscious kijkt. Ideaal!

Unconscious torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Unconscious. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Unconscious trailer

Bekijk eerst even de trailer van Unconscious voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.