Unconscious
%
43

Unconscious

Bekijk de trailer

Kijk Unconscious

Moeite met waar je nou Unconscious moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een jonge vrouw (Kate Bosworth) verpleegt haar bedlegerige man (Wes Bentley) nadat hij is ontwaakt uit een coma als gevolg van een auto-ongeluk. Hij lijdt aan geheugenverlies en kan zich niets herinneren over zijn leven, alleen enkele flitsen over een ongeluk en een jong meisje, waarvan hij denkt dat het zijn dochter is. Na enige tijd begint hij zich af te vragen wat er werkelijk gebeurd is op de dag van het ongeluk en of zijn vrouw werkelijk is wie ze beweert te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Michael Polish portait

  Michael Polish

  Director

 • Kate Bosworth portait

  Kate Bosworth

  Woman

 • Wes Bentley portait

  Wes Bentley

  Man

 • Shashawnee Hall portait

  Shashawnee Hall

  Detective

 • Richard Riehle portait

  Richard Riehle

  Postman

 • Patrick Bauchau portait

  Patrick Bauchau

  Doctor

 • Olivia Rose Keegan portrait

  Olivia Rose Keegan

  Audrey

Trailers

Unconscious

Benieuwd naar Unconscious? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Unconscious kunt bekijken.

Unconscious streamen

Wil je Unconscious streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Unconscious gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Unconscious downloaden

movies als Unconscious kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Unconscious. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Unconscious. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Unconscious torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Unconscious te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Unconscious trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Unconscious je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!