AMO
%
50

AMO

Nu kijken

Kijk AMO

Moeite met waar je nou AMO moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor AMO

Samenvatting

Despite the Philippine government's crackdown on narcotics, high schooler Joseph expands his drug running while his cop uncle profits from corruption.

Regisseur en acteurs

 • Brillante Mendoza portrait

  Brillante Mendoza

  Director

 • Rhea Jai Fernandez portrait

  Rhea Jai Fernandez

  Cristina/Pilar

 • Derek Ramsay portait

  Derek Ramsay

  Rodrigo Macaraeg

 • Vince Rillon portrait

  Vince Rillon

  Joseph Molina

 • Allen Dizon portait

  Allen Dizon

  Camilo Molina

 • Felix Roco portait

  Felix Roco

  Bino Campos

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

AMO

Benieuwd naar AMO? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als AMO kunt bekijken.

AMO streamen

Wil je AMO streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je AMO gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

AMO downloaden

movies als AMO kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar AMO. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van AMO. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

AMO torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om AMO te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

AMO trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of AMO je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!