Wolvenkind
%
69

Wolvenkind

Nu kijken

Kijk Wolvenkind

Moeite met waar je nou Wolvenkind moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wolvenkind

Samenvatting

Jeugdfilm over een Spaanse jongen die tien jaar helemaal alleen tussen de wolven leefde.

Regisseur en acteurs

 • Gerardo Olivares portait

  Gerardo Olivares

  Director

 • Juan José Ballesta portait

  Juan José Ballesta

  Marcos at 20 years

 • Carlos Bardén portrait

  Carlos Bardén

  Ceferino

 • Dafne Fernández portait

  Dafne Fernández

  Pizquilla

 • Sancho Gracia portait

  Sancho Gracia

  Atanasio

 • Àlex Brendemühl portait

  Àlex Brendemühl

  Balilla

 • Manuela Camacho portrait

  Manuela Camacho

  Marcos at 7 years

 • Carlos Bardem portait

  Carlos Bardem

  Ceferino

 • Eduardo Gómez portrait

  Eduardo Gómez

  Caragorda

 • Agustín Rodríguez López portrait

  Agustín Rodríguez López

  Juan José

 • Luisa Martín portrait

  Luisa Martín

  Isabel

Wolvenkind

Zin om Wolvenkind lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Wolvenkind te bekijken voor je op een rijtje.

Wolvenkind downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Wolvenkind downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Wolvenkind. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Wolvenkind er ook in SD heel goed uit.

Wolvenkind streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Wolvenkind net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Wolvenkind hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Wolvenkind helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Wolvenkind torrent

Denk je dat je om Wolvenkind te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Wolvenkind trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Wolvenkind de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.