Wolvenkind
%
69

Wolvenkind

Nu kijken

Kijk Wolvenkind

Moeite met waar je nou Wolvenkind moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wolvenkind

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Wolvenkind draait?

Samenvatting

Jeugdfilm over een Spaanse jongen die tien jaar helemaal alleen tussen de wolven leefde.

Regisseur en acteurs

 • Gerardo Olivares portait

  Gerardo Olivares

  Director

 • Juan José Ballesta portait

  Juan José Ballesta

  Marcos at 20 years

 • Carlos Bardén portrait

  Carlos Bardén

  Ceferino

 • Dafne Fernández portait

  Dafne Fernández

  Pizquilla

 • Sancho Gracia portait

  Sancho Gracia

  Atanasio

 • Àlex Brendemühl portait

  Àlex Brendemühl

  Balilla

 • Manuela Camacho portrait

  Manuela Camacho

  Marcos at 7 years

 • Carlos Bardem portait

  Carlos Bardem

  Ceferino

 • Eduardo Gómez portrait

  Eduardo Gómez

  Caragorda

 • Agustín Rodríguez López portrait

  Agustín Rodríguez López

  Juan José

 • Luisa Martín portrait

  Luisa Martín

  Isabel

Wolvenkind

Benieuwd naar Wolvenkind? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Wolvenkind draait.

Wolvenkind in de bioscoop

Wolvenkind draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Wolvenkind.

Wolvenkind streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Wolvenkind te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Wolvenkind een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Wolvenkind zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Wolvenkind torrent

Op zoek naar een torrent van Wolvenkind? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Wolvenkind zonder zorgen.

Wolvenkind downloaden

Als Wolvenkind binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Wolvenkind trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Wolvenkind de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.