Amori fragili

Amori fragili

Bekijk de trailer

Kijk Amori fragili

Moeite met waar je nou Amori fragili moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 15-03-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Zeven jaar woonden Claudia en Flavio samen. Beiden werkten als hoogleraar aan de universiteit, waar ze elkaar leerden kennen toen Claudia hem verontwaardigd interrumpeerde tijdens een voordracht, omdat ze zijn verhaal te macho vond. Maar al snel besefte ze dat dit toch de man van haar leven was. Constant was er de angst hem niet vast te kunnen houden, maar dat was geen reden om zich wat zorgzamer op te stellen of af te zien van nachtenlange ruzies. Hoe moet ze haar leven weer op de rails krijgen nu gebeurd is waar ze bang voor was: dat Flavio is ingetrokken bij een vrouw die twintig jaar jonger is dan zij? Met grote luciditeit en veel gevoel voor de komische kanten van het verhaal verfilmde Francesca Comencini haar eigen roman. “Fenomenaal optreden Lucia Mascino" ~ CineEuropa; "Realistisch en met veel gevoel voor humor" ~ Daily Movies.

Regisseur en acteurs

  • Francesca Comencini portrait

    Francesca Comencini

    Director

Trailers

Amori fragili

Benieuwd naar Amori fragili? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Amori fragili kunt bekijken.

Amori fragili streamen

Wil je Amori fragili streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Amori fragili gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Amori fragili downloaden

movies als Amori fragili kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Amori fragili. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amori fragili. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Amori fragili torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Amori fragili te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Amori fragili trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Amori fragili je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!