Amour
%
79

Amour

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Amour

Moeite met waar je nou Amour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amour

Bekijk nog 5 bronnen

Weten in welke bioscopen Amour draait?

Samenvatting

Als Anne op een dag een herseninfarct krijgt en daarna verpleegd moet worden, verzorgt haar man Georges haar op liefdevolle wijze. Hun levenslange liefde wordt voor de laatste keer op de proef gesteld.

Regisseur en acteurs

 • Michael Haneke portait

  Michael Haneke

  Director

 • Emmanuelle Riva portait

  Emmanuelle Riva

  Anne

 • Jean-Louis Trintignant portait

  Jean-Louis Trintignant

  Georges

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Eva

 • William Shimell portait

  William Shimell

  Geoff

 • Rita Blanco portait

  Rita Blanco

  Concierge

 • Dinara Drukarova portait

  Dinara Drukarova

  Nurse #2

 • Carole Franck portait

  Carole Franck

  Nurse #1

 • Laurent Capelluto portait

  Laurent Capelluto

  Police Officer #1

 • Damien Jouillerot portrait

  Damien Jouillerot

  Paramedic #1

 • Walid Afkir portait

  Walid Afkir

  Paramedic #2

 • Ramón Agirre portait

  Ramón Agirre

  Concierge's Husband

 • Jean-Michel Monroc portrait

  Jean-Michel Monroc

  Police Officer #2

Trailers

Amour

Benieuwd naar Amour? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Amour draait.

Amour in de bioscoop

Amour draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Amour.

Amour streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Amour te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Amour een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Amour zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Amour torrent

Op zoek naar een torrent van Amour? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Amour zonder zorgen.

Amour downloaden

Als Amour binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Amour trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Amour de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.