Amphibious
%
35

Amphibious

Nu kijken

Kijk Amphibious

Moeite met waar je nou Amphibious moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amphibious

Samenvatting

Tijdens een research expeditie op zee, stuit biologe Skylar Shane op een groep smokkelaars. Met de hulp van kapitein Jack Bowman probeert ze een jongen uit handen van de smokkelaars te redden. Wanneer Skylar en Bowman de jongen hebben gered, begint de nachtmerrie. Er blijkt iets te schuilen in de duistere zee… iets dat veel gevaarlijker is dan de bende smokkelaars. Een reusachtig prehistorisch zeemonster komt naar de oppervlakte gezwommen. En het heeft honger! © 2010 KOMODO DRAGON B.V. ALL RIGHTS RESERVED.

Amphibious

Amphibious streamen

Amphibious streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Amphibious downloaden

Zin om Amphibious te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Amphibious te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Amphibious torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Amphibious makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Amphibious trailer

Wil je er zeker van zijn dat Amphibious jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.