Amsterdam
%
52

Amsterdam

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Amsterdam

Moeite met waar je nou Amsterdam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amsterdam

Samenvatting

Een rijk Amerikaans koppel, een crimineel Nederlands gezin, een Frans homostel, een arbeidersgezin uit Duitsland en een illegale Marokkaan met zijn broertje bevinden zich op een zeker moment allemaal ergens in Amsterdam. Via verschillende verhaallijnen krijgen ze uiteindelijk allemaal met elkaar te maken, maar niet iedereen komt ongehavend uit de strijd.

Regisseur en acteurs

 • Ivo van Hove portrait

  Ivo van Hove

  director

 • Warre Borgmans portrait

  Warre Borgmans

  actor

 • Steven van Watermeulen portrait

  Steven van Watermeulen

  actor

 • Marisa Tomei portrait

  Marisa Tomei

  actor

 • Omar Metwally portrait

  Omar Metwally

  actor

 • Renée Fokker portrait

  Renée Fokker

  actor

 • Ward Weemhoff portrait

  Ward Weemhoff

  actor

 • Aus Greidanus Jr. portrait

  Aus Greidanus Jr.

  actor

 • Katja Herbers portrait

  Katja Herbers

  actor

 • Ilias Addab portrait

  Ilias Addab

  actor

 • Mimoun Oaïssa portrait

  Mimoun Oaïssa

  actor

Trailers

Amsterdam

Benieuwd naar Amsterdam? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Amsterdam kunt bekijken.

Amsterdam streamen

Wil je Amsterdam streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Amsterdam gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Amsterdam downloaden

movies als Amsterdam kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Amsterdam. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amsterdam. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Amsterdam torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Amsterdam te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Amsterdam trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Amsterdam je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!