Amsterdam
%
52

Amsterdam

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Amsterdam

Moeite met waar je nou Amsterdam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amsterdam

Samenvatting

Een rijk Amerikaans koppel, een crimineel Nederlands gezin, een Frans homostel, een arbeidersgezin uit Duitsland en een illegale Marokkaan met zijn broertje bevinden zich op een zeker moment allemaal ergens in Amsterdam. Via verschillende verhaallijnen krijgen ze uiteindelijk allemaal met elkaar te maken, maar niet iedereen komt ongehavend uit de strijd.

Regisseur en acteurs

 • Ivo van Hove portrait

  Ivo van Hove

  director

 • Warre Borgmans portrait

  Warre Borgmans

  actor

 • Steven van Watermeulen portrait

  Steven van Watermeulen

  actor

 • Marisa Tomei portrait

  Marisa Tomei

  actor

 • Omar Metwally portrait

  Omar Metwally

  actor

 • Renée Fokker portrait

  Renée Fokker

  actor

 • Ward Weemhoff portrait

  Ward Weemhoff

  actor

 • Aus Greidanus Jr. portrait

  Aus Greidanus Jr.

  actor

 • Katja Herbers portrait

  Katja Herbers

  actor

 • Ilias Addab portrait

  Ilias Addab

  actor

 • Mimoun Oaïssa portrait

  Mimoun Oaïssa

  actor

Trailers

Amsterdam

Op zoek naar Amsterdam? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Amsterdam streamen

Het streamen van movies als Amsterdam heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Amsterdam waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Amsterdam dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Amsterdam downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Amsterdam te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Amsterdam torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Amsterdam trailer

Weet je nog niet zeker of Amsterdam jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.