Amsterdam
%
52

Amsterdam

Bekijk de trailer

Kijk Amsterdam

Moeite met waar je nou Amsterdam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een rijk Amerikaans koppel, een crimineel Nederlands gezin, een Frans homostel, een arbeidersgezin uit Duitsland en een illegale Marokkaan met zijn broertje bevinden zich op een zeker moment allemaal ergens in Amsterdam. Via verschillende verhaallijnen krijgen ze uiteindelijk allemaal met elkaar te maken, maar niet iedereen komt ongehavend uit de strijd.

Regisseur en acteurs

 • Ivo van Hove portrait

  Ivo van Hove

  director

 • Warre Borgmans portrait

  Warre Borgmans

  actor

 • Steven van Watermeulen portrait

  Steven van Watermeulen

  actor

 • Marisa Tomei portrait

  Marisa Tomei

  actor

 • Omar Metwally portrait

  Omar Metwally

  actor

 • Renée Fokker portrait

  Renée Fokker

  actor

 • Ward Weemhoff portrait

  Ward Weemhoff

  actor

 • Aus Greidanus Jr. portrait

  Aus Greidanus Jr.

  actor

 • Katja Herbers portrait

  Katja Herbers

  actor

 • Ilias Addab portrait

  Ilias Addab

  actor

 • Mimoun Oaïssa portrait

  Mimoun Oaïssa

  actor

Trailers

Amsterdam

Wil je Amsterdam kijken? De movie vanuit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Amsterdam op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Amsterdam met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Amsterdam downloaden

Het downloaden van Amsterdam is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Amsterdam ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Amsterdam streamen

Het streamen van Amsterdam heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Amsterdam online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Amsterdam kijkt. Ideaal!

Amsterdam torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Amsterdam. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Amsterdam trailer

Bekijk eerst even de trailer van Amsterdam voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.