Amsterdam
%
63

Amsterdam

Bekijk de trailer

Kijk Amsterdam

Moeite met waar je nou Amsterdam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Three friends go on a fishing trip. Well ... that's what everyone believes.

Regisseur en acteurs

 • Stefan Miljevic portait

  Stefan Miljevic

  Director

 • Gabriel Sabourin portait

  Gabriel Sabourin

  Jeff

 • Louis Champagne portait

  Louis Champagne

  Marc

 • Robin Aubert portait

  Robin Aubert

  Sam

 • Fanny Malette portait

  Fanny Malette

  Béatrice

 • Suzanne Clément portait

  Suzanne Clément

  Madeleine

 • Marie-Chantal Perron portait

  Marie-Chantal Perron

  Simone

Trailers

Amsterdam

Zin om Amsterdam lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Amsterdam te bekijken voor je op een rijtje.

Amsterdam downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Amsterdam downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amsterdam. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Amsterdam er ook in SD heel goed uit.

Amsterdam streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Amsterdam net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Amsterdam hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Amsterdam helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Amsterdam torrent

Denk je dat je om Amsterdam te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Amsterdam trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Amsterdam de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.