Amsterdamned
%
65

Amsterdamned

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Amsterdamned

Moeite met waar je nou Amsterdamned moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amsterdamned

Samenvatting

Een serie moorden zaait angst en schrik onder de inwoners van Amsterdam. De dader loert vanuit de grachten op zijn slachtoffers. Commissaris Visser vermoedt dat achter de dader van de seriemoorden wel eens een professionele duiker schuil kan gaan.

Regisseur en acteurs

 • Dick Maas portait

  Dick Maas

  Director

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Eric Visser

 • Monique van de Ven portait

  Monique van de Ven

  Laura

 • Serge-Henri Valcke portait

  Serge-Henri Valcke

  Vermeer

 • Tanneke Hartzuiker portrait

  Tanneke Hartzuiker

  Potter

 • Wim Zomer portrait

  Wim Zomer

  John

 • Hidde Maas portrait

  Hidde Maas

  Ruysdael

 • Lou Landré portait

  Lou Landré

  Chef

 • Tatum Dagelet portait

  Tatum Dagelet

  Anneke

Trailers

Amsterdamned

Veel gehoord over Amsterdamned en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Amsterdamned heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Amsterdamned streamen

Wil je Amsterdamned, de movie met Huub Stapel, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Amsterdamned zelfs gratis kijken.

Amsterdamned downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Amsterdamned ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Amsterdamned er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Amsterdamned torrent

Op zoek naar een torrent van Amsterdamned? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Amsterdamned te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Amsterdamned trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Amsterdamned. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.