Amundsen de pinguïn
%
60

Amundsen de pinguïn

Kijk Amundsen de pinguïn

Moeite met waar je nou Amundsen de pinguïn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Anne maakt iets ongelooflijks mee: haar oom Cornelius, een pool-onderzoeker, heeft een pinguïn uit Antartica meegenomen! Ze noemt hem Amundsen. Langzaam ontdekt Anne dat er een reden is waarom de pinguïn meekwam naar Duitsland. Haar oom heeft hem nodig om zijn onderzoek te financieren. Al snel komen anderen ook achter het geheim van Amundsen. Het begin van een ware klopjacht! Anne moet laten zien wat ze waard is...

Regisseur en acteurs

 • Stephen Manuel portrait

  Stephen Manuel

  Director

 • Lea Kurka portrait

  Lea Kurka

  Anne

 • Harald Krassnitzer portait

  Harald Krassnitzer

  Cornelius

 • Till Lindemann portait

  Till Lindemann

  Victor

 • Claude-Oliver Rudolph portait

  Claude-Oliver Rudolph

  Kullmann

 • Oliver Stritzel portait

  Oliver Stritzel

  Vater

 • Katja Weitzenböck portait

  Katja Weitzenböck

  Mutter

Amundsen de pinguïn

Zin om Amundsen de pinguïn lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Amundsen de pinguïn te bekijken voor je op een rijtje.

Amundsen de pinguïn downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Amundsen de pinguïn downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amundsen de pinguïn. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Amundsen de pinguïn er ook in SD heel goed uit.

Amundsen de pinguïn streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Amundsen de pinguïn net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Amundsen de pinguïn hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Amundsen de pinguïn helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Amundsen de pinguïn torrent

Denk je dat je om Amundsen de pinguïn te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Amundsen de pinguïn trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Amundsen de pinguïn de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.