Amundsen de pinguïn
%
60

Amundsen de pinguïn

Kijk Amundsen de pinguïn

Moeite met waar je nou Amundsen de pinguïn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Anne maakt iets ongelooflijks mee: haar oom Cornelius, een pool-onderzoeker, heeft een pinguïn uit Antartica meegenomen! Ze noemt hem Amundsen. Langzaam ontdekt Anne dat er een reden is waarom de pinguïn meekwam naar Duitsland. Haar oom heeft hem nodig om zijn onderzoek te financieren. Al snel komen anderen ook achter het geheim van Amundsen. Het begin van een ware klopjacht! Anne moet laten zien wat ze waard is...

Regisseur en acteurs

 • Stephen Manuel portrait

  Stephen Manuel

  Director

 • Lea Kurka portrait

  Lea Kurka

  Anne

 • Harald Krassnitzer portait

  Harald Krassnitzer

  Cornelius

 • Till Lindemann portait

  Till Lindemann

  Victor

 • Claude-Oliver Rudolph portait

  Claude-Oliver Rudolph

  Kullmann

 • Oliver Stritzel portait

  Oliver Stritzel

  Vater

 • Katja Weitzenböck portait

  Katja Weitzenböck

  Mutter

Amundsen de pinguïn

Amundsen de pinguïn streamen

Amundsen de pinguïn streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Amundsen de pinguïn downloaden

Zin om Amundsen de pinguïn te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Amundsen de pinguïn te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Amundsen de pinguïn torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Amundsen de pinguïn makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Amundsen de pinguïn trailer

Wil je er zeker van zijn dat Amundsen de pinguïn jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.