Wonder park (NL)

Wonder park (NL)

Bekijk de trailer

Kijk Wonder park (NL)

Moeite met waar je nou Wonder park (NL) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 17-04-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt.

Regisseur en acteurs

 • Dylan Brown portrait

  Dylan Brown

  Director

 • Matthew Broderick portait

  Matthew Broderick

  Actor

 • Jennifer Garner portait

  Jennifer Garner

  Actor

 • Jeffrey Tambor portait

  Jeffrey Tambor

  Actor

 • Kenan Thompson portait

  Kenan Thompson

  Actor

 • Ken Jeong portait

  Ken Jeong

  Actor

 • Mila Kunis portait

  Mila Kunis

  Actor

 • John Oliver portait

  John Oliver

  Actor

Trailers

Wonder park (NL)

Zin om Wonder park (NL) lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Wonder park (NL) te bekijken voor je op een rijtje.

Wonder park (NL) downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Wonder park (NL) downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Wonder park (NL). Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Wonder park (NL) er ook in SD heel goed uit.

Wonder park (NL) streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Wonder park (NL) net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Wonder park (NL) hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Wonder park (NL) helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Wonder park (NL) torrent

Denk je dat je om Wonder park (NL) te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Wonder park (NL) trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Wonder park (NL) de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.