Amy
%
78

Amy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Amy

Moeite met waar je nou Amy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amy

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Rare home videos and interviews with Amy Winehouse's inner circle offer an intimate look at her journey from charismatic teen to troubled star.

Regisseur en acteurs

 • Asif Kapadia portait

  Asif Kapadia

  Director

 • Amy Winehouse portait

  Amy Winehouse

  Herself (archive footage)

 • Mark Ronson portait

  Mark Ronson

  Himself

 • Tony Bennett portait

  Tony Bennett

  Himself

 • Pete Doherty portrait

  Pete Doherty

  Himself

 • Blake Fielder portrait

  Blake Fielder

  Himself

 • Juliette Ashby portrait

  Juliette Ashby

  Herself

 • Salaam Remi portrait

  Salaam Remi

  Himself

 • Mos Def portait

  Mos Def

  Yasiin Bey

Trailers

Amy

Veel gehoord over Amy en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Amy heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Amy streamen

Wil je Amy, de movie met Amy Winehouse, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Amy zelfs gratis kijken.

Amy downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Amy ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Amy er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Amy torrent

Op zoek naar een torrent van Amy? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Amy te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Amy trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Amy. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.