Amy
%
78

Amy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Amy

Moeite met waar je nou Amy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amy

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Rare home videos and interviews with Amy Winehouse's inner circle offer an intimate look at her journey from charismatic teen to troubled star.

Regisseur en acteurs

 • Asif Kapadia portait

  Asif Kapadia

  Director

 • Amy Winehouse portait

  Amy Winehouse

  Herself (archive footage)

 • Mark Ronson portait

  Mark Ronson

  Himself

 • Tony Bennett portait

  Tony Bennett

  Himself

 • Pete Doherty portrait

  Pete Doherty

  Himself

 • Blake Fielder portrait

  Blake Fielder

  Himself

 • Juliette Ashby portrait

  Juliette Ashby

  Herself

 • Salaam Remi portrait

  Salaam Remi

  Himself

 • Mos Def portait

  Mos Def

  Yasiin Bey

Trailers

Amy

Benieuwd naar Amy? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Amy kunt bekijken.

Amy streamen

Wil je Amy streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Amy gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Amy downloaden

movies als Amy kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Amy. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amy. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Amy torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Amy te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Amy trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Amy je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!