Amy
%
78

Amy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Amy

Moeite met waar je nou Amy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amy

Bekijk nog 15 bronnen

Samenvatting

Rare home videos and interviews with Amy Winehouse's inner circle offer an intimate look at her journey from charismatic teen to troubled star.

Regisseur en acteurs

 • Asif Kapadia portait

  Asif Kapadia

  Director

 • Amy Winehouse portait

  Amy Winehouse

  Herself (archive footage)

 • Mark Ronson portait

  Mark Ronson

  Himself

 • Tony Bennett portait

  Tony Bennett

  Himself

 • Pete Doherty portrait

  Pete Doherty

  Himself

 • Blake Fielder portrait

  Blake Fielder

  Himself

 • Juliette Ashby portrait

  Juliette Ashby

  Herself

 • Salaam Remi portrait

  Salaam Remi

  Himself

 • Mos Def portait

  Mos Def

  Yasiin Bey

Trailers

Amy

Wil je Amy kijken? De movie van Asif Kapadia uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Amy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Amy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Amy downloaden

Het downloaden van Amy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Amy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Amy streamen

Het streamen van Amy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Amy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Amy kijkt. Ideaal!

Amy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Amy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Amy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Amy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.