Amy
%
68

Amy

Bekijk de trailer

Kijk Amy

Moeite met waar je nou Amy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een vrouw met een slecht huwelijk die rouwt om haar overleden, dove zoon, verhuist naar het platteland om les te geven op een school voor dove kinderen.

Regisseur en acteurs

 • Vincent McEveety portrait

  Vincent McEveety

  director

 • Nanette Fabray portrait

  Nanette Fabray

  actor

 • Margaret O'Brien portrait

  Margaret O'Brien

  actor

 • Lou Fant portrait

  Lou Fant

  actor

 • Chris Robinson portrait

  Chris Robinson

  actor

 • Kathleen Nolan portrait

  Kathleen Nolan

  actor

 • Barry Newman portrait

  Barry Newman

  actor

 • Jenny Agutter portrait

  Jenny Agutter

  actor

Trailers

Amy

Wil je Amy kijken? De movie vanuit 1981 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Amy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Amy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Amy downloaden

Het downloaden van Amy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Amy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Amy streamen

Het streamen van Amy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Amy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Amy kijkt. Ideaal!

Amy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Amy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Amy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Amy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.