Amy
%
68

Amy

Bekijk de trailer

Kijk Amy

Moeite met waar je nou Amy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een vrouw met een slecht huwelijk die rouwt om haar overleden, dove zoon, verhuist naar het platteland om les te geven op een school voor dove kinderen.

Regisseur en acteurs

 • Vincent McEveety portrait

  Vincent McEveety

  director

 • Nanette Fabray portrait

  Nanette Fabray

  actor

 • Margaret O'Brien portrait

  Margaret O'Brien

  actor

 • Lou Fant portrait

  Lou Fant

  actor

 • Chris Robinson portrait

  Chris Robinson

  actor

 • Kathleen Nolan portrait

  Kathleen Nolan

  actor

 • Barry Newman portrait

  Barry Newman

  actor

 • Jenny Agutter portrait

  Jenny Agutter

  actor

Trailers

Amy

Op zoek naar Amy? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Amy streamen

Het streamen van movies als Amy heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Amy waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Amy dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Amy downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Amy te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Amy torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Amy trailer

Weet je nog niet zeker of Amy jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.