An Affair to Remember
%
76

An Affair to Remember

Nu kijken

Kijk An Affair to Remember

Moeite met waar je nou An Affair to Remember moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Affair to Remember

Samenvatting

In this poignant and humorous love story nominated for four Academy Awards®, Cary Grant and Deborah Kerr meet on an ocean liner and fall deeply in love. Though each is engaged to someone else, they agree to meet six months later at the Empire State Building if they still feel the same way about each other. But a tragic accident prevents their rendezvous and the lover's future takes an emotional and uncertain turn.

Regisseur en acteurs

 • Leo McCarey portait

  Leo McCarey

  Director

 • Cary Grant portait

  Cary Grant

  Nickie Ferrante

 • Deborah Kerr portait

  Deborah Kerr

  Terry McKay

 • Richard Denning portait

  Richard Denning

  Kenneth Bradley

 • Neva Patterson portait

  Neva Patterson

  Lois Clark

 • Cathleen Nesbitt portait

  Cathleen Nesbitt

  Grandmother Janou

 • Charles Watts portait

  Charles Watts

  Ned Hathaway

 • Fortunio Bonanova portait

  Fortunio Bonanova

  Courbet

An Affair to Remember

Zin om An Affair to Remember lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om An Affair to Remember te bekijken voor je op een rijtje.

An Affair to Remember downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je An Affair to Remember downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An Affair to Remember. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet An Affair to Remember er ook in SD heel goed uit.

An Affair to Remember streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je An Affair to Remember net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je An Affair to Remember hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je An Affair to Remember helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

An Affair to Remember torrent

Denk je dat je om An Affair to Remember te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

An Affair to Remember trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of An Affair to Remember de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.