Die große Liebe meines Lebens
%
76

Die große Liebe meines Lebens

Nu kijken

Kijk Die große Liebe meines Lebens

Moeite met waar je nou Die große Liebe meines Lebens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die große Liebe meines Lebens

Samenvatting

In this poignant and humorous love story nominated for four Academy Awards®, Cary Grant and Deborah Kerr meet on an ocean liner and fall deeply in love. Though each is engaged to someone else, they agree to meet six months later at the Empire State Building if they still feel the same way about each other. But a tragic accident prevents their rendezvous and the lover's future takes an emotional and uncertain turn.

Regisseur en acteurs

 • Leo McCarey portait

  Leo McCarey

  Director

 • Cary Grant portait

  Cary Grant

  Nickie Ferrante

 • Deborah Kerr portait

  Deborah Kerr

  Terry McKay

 • Richard Denning portait

  Richard Denning

  Kenneth Bradley

 • Neva Patterson portait

  Neva Patterson

  Lois Clark

 • Cathleen Nesbitt portait

  Cathleen Nesbitt

  Grandmother Janou

 • Charles Watts portait

  Charles Watts

  Ned Hathaway

 • Fortunio Bonanova portait

  Fortunio Bonanova

  Courbet

Die große Liebe meines Lebens

Wil je Die große Liebe meines Lebens kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1957 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Die große Liebe meines Lebens streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Die große Liebe meines Lebens niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Die große Liebe meines Lebens zelfs gratis bekijken.

Die große Liebe meines Lebens downloaden

Wil je Die große Liebe meines Lebens ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Die große Liebe meines Lebens overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Die große Liebe meines Lebens torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Die große Liebe meines Lebens is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Die große Liebe meines Lebens trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Die große Liebe meines Lebens de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.