An Affirmative Act
%
58

An Affirmative Act

Nu kijken

Kijk An Affirmative Act

Moeite met waar je nou An Affirmative Act moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Affirmative Act

Samenvatting

"An Affirmative Act" is pro-gay marriage film, starring Charles Durning, Eric Etebari, Costas Mandylor, Rachael Robbins, and Blanche Baker, about a lesbian couple where one pretends to be a man in order for the two to get married and equal benefits. A slice of life of a young, professional married couple with their darling baby turns a sharp, dark corner when the pair are arrested and charged with several counts of fraud. The reason: Terry and Samantha Succi aren't the man and woman that they purported to be... Terry and Samantha married under false pretenses, ignoring state law that discriminates against homosexual partners and prohibits them from receiving the same rights and benefits as their straight counterparts.

An Affirmative Act

Wil je An Affirmative Act kijken? De movie vanuit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om An Affirmative Act op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om An Affirmative Act met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

An Affirmative Act downloaden

Het downloaden van An Affirmative Act is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je An Affirmative Act ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

An Affirmative Act streamen

Het streamen van An Affirmative Act heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je An Affirmative Act online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar An Affirmative Act kijkt. Ideaal!

An Affirmative Act torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van An Affirmative Act. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

An Affirmative Act trailer

Bekijk eerst even de trailer van An Affirmative Act voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.