An American Crime
%
74

An American Crime

Nu kijken

Kijk An American Crime

Moeite met waar je nou An American Crime moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An American Crime

Samenvatting

Gertrude Baniszewski (Catherine Keener) leek een gewone huismoeder met zeven kinderen. Ondertussen had zij gedurende de jaren '60 een tienermeisje (Ellen Page) in haar kelder opgesloten. Volgens Officier van Justitie Leroy New was dit de gruwelijkste misdaad die ooit in de staat Indiana gepleegd was.

An American Crime

Veel gehoord over An American Crime en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt An American Crime heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

An American Crime streamen

Wil je An American Crime, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je An American Crime zelfs gratis kijken.

An American Crime downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je An American Crime ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet An American Crime er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

An American Crime torrent

Op zoek naar een torrent van An American Crime? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van An American Crime te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

An American Crime trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van An American Crime. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.