An American Crime
%
74

An American Crime

Nu kijken

Kijk An American Crime

Moeite met waar je nou An American Crime moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An American Crime

Samenvatting

Gertrude Baniszewski (Catherine Keener) leek een gewone huismoeder met zeven kinderen. Ondertussen had zij gedurende de jaren '60 een tienermeisje (Ellen Page) in haar kelder opgesloten. Volgens Officier van Justitie Leroy New was dit de gruwelijkste misdaad die ooit in de staat Indiana gepleegd was.

An American Crime

An American Crime streamen

An American Crime streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

An American Crime downloaden

Zin om An American Crime te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als An American Crime te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

An American Crime torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als An American Crime makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

An American Crime trailer

Wil je er zeker van zijn dat An American Crime jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.