An American in Madras
%
72

An American in Madras

Kijk An American in Madras

Moeite met waar je nou An American in Madras moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Director Karan Bali's insight into a largely unknown slice of Tamil film history. American citizen Ellis R Dungan travelled to India in the 1930s. He intended to stay for six months, but he ended up living in Madras for 15 years, where he directed many key films of the era. This documentary explores Dungan's life and the profound impact he had upon the fledgling Tamil film industry.

An American in Madras

Veel gehoord over An American in Madras en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt An American in Madras heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

An American in Madras streamen

Wil je An American in Madras, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je An American in Madras zelfs gratis kijken.

An American in Madras downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je An American in Madras ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet An American in Madras er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

An American in Madras torrent

Op zoek naar een torrent van An American in Madras? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van An American in Madras te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

An American in Madras trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van An American in Madras. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.