An American in Paris
%
72

An American in Paris

Nu kijken

Kijk An American in Paris

Moeite met waar je nou An American in Paris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An American in Paris

Samenvatting

Gene Kelly and Leslie Caron sing and dance to the music of George and Ira Gershwin in this winner of six Academy Awards, including Best Picture. When ex-GI Jerry Mulligan (Kelly) remains in Paris to pursue life as an artist, he is discovered by a wealthy patroness interested in more than his art. But Mulligan falls in love with a French shop girl (Caron) who is engaged to his best friend.

Regisseur en acteurs

 • Vincente Minnelli portait

  Vincente Minnelli

  Director

 • Gene Kelly portait

  Gene Kelly

  Jerry Mulligan

 • Leslie Caron portait

  Leslie Caron

  Lise Bouvier

 • Oscar Levant portait

  Oscar Levant

  Adam Cook

 • Georges Guétary portait

  Georges Guétary

  Henri Baurel

 • Nina Foch portait

  Nina Foch

  Milo Roberts

 • Anna Q. Nilsson portait

  Anna Q. Nilsson

  Kay Jansen

 • John Eldredge portait

  John Eldredge

  Jack Jansen

 • Hayden Rorke portait

  Hayden Rorke

  Tommy Baldwin

 • Dudley Field Malone portrait

  Dudley Field Malone

  Winston Churchill

 • Ann Codee portait

  Ann Codee

  Therese

 • Eugene Borden portait

  Eugene Borden

  Georges Matthieu

 • Martha Bamattre portrait

  Martha Bamattre

  Mathilde Mattieu

 • Madge Blake portait

  Madge Blake

  Edna Mae Bestram

An American in Paris

Zin om An American in Paris lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om An American in Paris te bekijken voor je op een rijtje.

An American in Paris downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je An American in Paris downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An American in Paris. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet An American in Paris er ook in SD heel goed uit.

An American in Paris streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je An American in Paris net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je An American in Paris hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je An American in Paris helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

An American in Paris torrent

Denk je dat je om An American in Paris te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

An American in Paris trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of An American in Paris de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.