An American Rhapsody
%
69

An American Rhapsody

Bekijk de trailer

Kijk An American Rhapsody

Moeite met waar je nou An American Rhapsody moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1950 wordt een Hongaars gezin gedwongen te vluchten vanuit hun communistische Hongarije naar Amerika. Peter en Margit kunnen alleen hun oudste dochter meenemen en worden gedwongen om hun jongste dochter Suzanne achter te laten, die opgevoed wordt door een vriendelijk pleeggezin. Wanneer Peter en Margit zes jaar later via het Amerikaanse Rode Kruis regelen dat hun dochter naar Los Angeles komt, wordt hun dochter gedwongen om drastische veranderingen in haar woon en -leefomgeving te accepteren. Echter dit leidt tot een verstoorde jeugd. Op 15 jarige leeftijd besluit Suzanne terug te gaan naar Hongarije om haar roots en ware identiteit te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Éva Gárdos portait

  Éva Gárdos

  Director

 • Scarlett Johansson portait

  Scarlett Johansson

  Suzanne Sandor

 • Nastassja Kinski portait

  Nastassja Kinski

  Margit

 • Tony Goldwyn portait

  Tony Goldwyn

  Peter

 • Raffaella Bánsági portait

  Raffaella Bánsági

  Suzanne - Infant

 • Ágnes Bánfalvy portait

  Ágnes Bánfalvy

  Helen

 • Colleen Camp portait

  Colleen Camp

  Dottie

 • Mae Whitman portait

  Mae Whitman

  Maria

Trailers

An American Rhapsody

Benieuwd naar An American Rhapsody? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als An American Rhapsody kunt bekijken.

An American Rhapsody streamen

Wil je An American Rhapsody streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je An American Rhapsody gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

An American Rhapsody downloaden

movies als An American Rhapsody kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar An American Rhapsody. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An American Rhapsody. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

An American Rhapsody torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om An American Rhapsody te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

An American Rhapsody trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of An American Rhapsody je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!