An American Rhapsody
%
69

An American Rhapsody

Bekijk de trailer

Kijk An American Rhapsody

Moeite met waar je nou An American Rhapsody moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1950 wordt een Hongaars gezin gedwongen te vluchten vanuit hun communistische Hongarije naar Amerika. Peter en Margit kunnen alleen hun oudste dochter meenemen en worden gedwongen om hun jongste dochter Suzanne achter te laten, die opgevoed wordt door een vriendelijk pleeggezin. Wanneer Peter en Margit zes jaar later via het Amerikaanse Rode Kruis regelen dat hun dochter naar Los Angeles komt, wordt hun dochter gedwongen om drastische veranderingen in haar woon en -leefomgeving te accepteren. Echter dit leidt tot een verstoorde jeugd. Op 15 jarige leeftijd besluit Suzanne terug te gaan naar Hongarije om haar roots en ware identiteit te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Éva Gárdos portrait

  Éva Gárdos

  Director

 • Scarlett Johansson portait

  Scarlett Johansson

  Suzanne Sandor

 • Nastassja Kinski portait

  Nastassja Kinski

  Margit

 • Tony Goldwyn portait

  Tony Goldwyn

  Peter

 • Raffaella Bánsági portrait

  Raffaella Bánsági

  Suzanne - Infant

 • Ágnes Bánfalvy portrait

  Ágnes Bánfalvy

  Helen

 • Colleen Camp portait

  Colleen Camp

  Dottie

 • Mae Whitman portait

  Mae Whitman

  Maria

Trailers

An American Rhapsody

Veel gehoord over An American Rhapsody en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt An American Rhapsody heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

An American Rhapsody streamen

Wil je An American Rhapsody, de movie met Scarlett Johansson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je An American Rhapsody zelfs gratis kijken.

An American Rhapsody downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je An American Rhapsody ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet An American Rhapsody er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

An American Rhapsody torrent

Op zoek naar een torrent van An American Rhapsody? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van An American Rhapsody te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

An American Rhapsody trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van An American Rhapsody. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.