An Elephant Sitting Still
%
92

An Elephant Sitting Still

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk An Elephant Sitting Still

Moeite met waar je nou An Elephant Sitting Still moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Elephant Sitting Still

Samenvatting

Het diep melancholische drama An Elephant Sitting Still van de Chinese filmregisseur Hu Bo volgt vier ontevreden jongeren en kleine criminelen die in een voormalige industriestad in het noorden van China wonen. In deze vier uur durende kroniek van verdovende wanhoop, die zich afspeelt in de loop van één enkele dag, maken we kennis met Wei Bu, een tienerjongen die overgeleverd is aan zijn wrede vader en de bullebakken op school; zijn liefje Huang Ling, die een affaire met een leraar heeft die op internet terecht komt; Wang Jin, een oudere man die door zijn familie naar een verpleeghuis wordt gestuurd en tenslotte Yu Cheng een ellendige, overspelige lokale crimineel. Een voice-over opent de film met een parabel over een olifant die onbeweeglijk in de stad Manzhouli zit, zijn ogen sluitend voor de chaos in zijn omgeving. Hu lijkt hiermee te suggereren dat onwetendheid een manier van overleven is, of dat sommigen door de vernedering van het dagelijks leven worden verlamd. Hoewel de nadruk vooral ligt op de identiteit van de personages, laat de film er geen twijfel over bestaan ​​dat hun emotionele problemen en nihilistische vooruitzichten direct of indirect worden veroorzaakt door de economische depressie van de stad. Hu Bo's film over mensen die gebukt gaan onder de economische druk is een intiem, empathisch en vooral gevoelig portret van menselijk lijden

Regisseur en acteurs

 • Hu Bo portait

  Hu Bo

  Director

 • Yu Zhang portrait

  Yu Zhang

  Yu Cheng

 • Yuchang Peng portrait

  Yuchang Peng

  Wei Bu

 • Wang Yu Wen portait

  Wang Yu Wen

  Huang Ling

 • Congxi Li portrait

  Congxi Li

  Wang Jin

 • Xiang Rong Dong portrait

  Xiang Rong Dong

  Dean

 • Guo Jing portrait

  Guo Jing

  Dean's Wife

 • Zhenghui Ling portrait

  Zhenghui Ling

  Li Kai

 • Xiaolong Zhang portrait

  Xiaolong Zhang

  Yu Shuai

 • Manzi Zhuyan portrait

  Manzi Zhuyan

  Cheng's Lover

Trailers

An Elephant Sitting Still

Benieuwd naar An Elephant Sitting Still? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar An Elephant Sitting Still draait.

An Elephant Sitting Still in de bioscoop

An Elephant Sitting Still draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor An Elephant Sitting Still.

An Elephant Sitting Still streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra An Elephant Sitting Still te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat An Elephant Sitting Still een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je An Elephant Sitting Still zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

An Elephant Sitting Still torrent

Op zoek naar een torrent van An Elephant Sitting Still? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je An Elephant Sitting Still zonder zorgen.

An Elephant Sitting Still downloaden

Als An Elephant Sitting Still binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

An Elephant Sitting Still trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of An Elephant Sitting Still de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.