An Elephant Sitting Still
%
92

An Elephant Sitting Still

Kijk An Elephant Sitting Still

Moeite met waar je nou An Elephant Sitting Still moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 06-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

In the northern Chinese city of Manzhouli, they say there is an elephant that simply sits and ignores the world. Manzhouli becomes an obsession for the protagonists of this film, a longed-for escape from the downward spiral in which they find themselves.

Regisseur en acteurs

 • Hu Bo portait

  Hu Bo

  Director

 • Yu Zhang portrait

  Yu Zhang

  Yu Cheng

 • Yuchang Peng portrait

  Yuchang Peng

  Wei Bu

 • Wang Yu Wen portait

  Wang Yu Wen

  Huang Ling

 • Congxi Li portrait

  Congxi Li

  Wang Jin

 • Xiang Rong Dong portrait

  Xiang Rong Dong

  Dean

 • Guo Jing portrait

  Guo Jing

  Dean's Wife

 • Zhenghui Ling portrait

  Zhenghui Ling

  Li Kai

 • Xiaolong Zhang portrait

  Xiaolong Zhang

  Yu Shuai

 • Manzi Zhuyan portrait

  Manzi Zhuyan

  Cheng's Lover

An Elephant Sitting Still

Wil je An Elephant Sitting Still kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

An Elephant Sitting Still streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je An Elephant Sitting Still niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je An Elephant Sitting Still zelfs gratis bekijken.

An Elephant Sitting Still downloaden

Wil je An Elephant Sitting Still ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je An Elephant Sitting Still overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

An Elephant Sitting Still torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van An Elephant Sitting Still is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

An Elephant Sitting Still trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of An Elephant Sitting Still de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.