An Episode in the Life of an Iron Picker
%
68

An Episode in the Life of an Iron Picker

Bekijk de trailer

Kijk An Episode in the Life of an Iron Picker

Moeite met waar je nou An Episode in the Life of an Iron Picker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nazif en Senada wonen samen met hun twee dochters in een vervallen huisje ergens in Bosnië. Nazif probeert geld bijeen te scharrelen door oud metaal in te zamelen. Op een dag moet hij de zwangere Senada plots naar het ziekenhuis in Tuzla brengen. Ze zijn echter niet verzekerd en de rekening voor een operatie is 500 euro. Nazif heeft slechts enkele dagen de tijd om dit geld neer te tellen om Senada's leven te redden.

Regisseur en acteurs

 • Danis Tanović portait

  Danis Tanović

  Director

 • Senada Alimanovic portrait

  Senada Alimanovic

  Senada

 • Nazif Mujic portrait

  Nazif Mujic

  Nazif

 • Sandra Mujic portrait

  Sandra Mujic

  Sandra

 • Semsa Mujic portrait

  Semsa Mujic

  Semsa

Trailers

An Episode in the Life of an Iron Picker

Zin om An Episode in the Life of an Iron Picker lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om An Episode in the Life of an Iron Picker te bekijken voor je op een rijtje.

An Episode in the Life of an Iron Picker downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je An Episode in the Life of an Iron Picker downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An Episode in the Life of an Iron Picker. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet An Episode in the Life of an Iron Picker er ook in SD heel goed uit.

An Episode in the Life of an Iron Picker streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je An Episode in the Life of an Iron Picker net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je An Episode in the Life of an Iron Picker hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je An Episode in the Life of an Iron Picker helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

An Episode in the Life of an Iron Picker torrent

Denk je dat je om An Episode in the Life of an Iron Picker te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

An Episode in the Life of an Iron Picker trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of An Episode in the Life of an Iron Picker de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.