An Episode in the Life of an Iron Picker
%
68

An Episode in the Life of an Iron Picker

Bekijk de trailer

Kijk An Episode in the Life of an Iron Picker

Moeite met waar je nou An Episode in the Life of an Iron Picker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nazif en Senada wonen samen met hun twee dochters in een vervallen huisje ergens in Bosnië. Nazif probeert geld bijeen te scharrelen door oud metaal in te zamelen. Op een dag moet hij de zwangere Senada plots naar het ziekenhuis in Tuzla brengen. Ze zijn echter niet verzekerd en de rekening voor een operatie is 500 euro. Nazif heeft slechts enkele dagen de tijd om dit geld neer te tellen om Senada's leven te redden.

Regisseur en acteurs

 • Danis Tanović portait

  Danis Tanović

  Director

 • Senada Alimanovic portrait

  Senada Alimanovic

  Senada

 • Nazif Mujic portrait

  Nazif Mujic

  Nazif

 • Sandra Mujic portrait

  Sandra Mujic

  Sandra

 • Semsa Mujic portrait

  Semsa Mujic

  Semsa

Trailers

An Episode in the Life of an Iron Picker

Benieuwd naar An Episode in the Life of an Iron Picker? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als An Episode in the Life of an Iron Picker kunt bekijken.

An Episode in the Life of an Iron Picker streamen

Wil je An Episode in the Life of an Iron Picker streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je An Episode in the Life of an Iron Picker gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

An Episode in the Life of an Iron Picker downloaden

movies als An Episode in the Life of an Iron Picker kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar An Episode in the Life of an Iron Picker. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An Episode in the Life of an Iron Picker. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

An Episode in the Life of an Iron Picker torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om An Episode in the Life of an Iron Picker te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

An Episode in the Life of an Iron Picker trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of An Episode in the Life of an Iron Picker je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!