An Episode in the Life of an Iron Picker
%
68

An Episode in the Life of an Iron Picker

Bekijk de trailer

Kijk An Episode in the Life of an Iron Picker

Moeite met waar je nou An Episode in the Life of an Iron Picker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nazif en Senada wonen samen met hun twee dochters in een vervallen huisje ergens in Bosnië. Nazif probeert geld bijeen te scharrelen door oud metaal in te zamelen. Op een dag moet hij de zwangere Senada plots naar het ziekenhuis in Tuzla brengen. Ze zijn echter niet verzekerd en de rekening voor een operatie is 500 euro. Nazif heeft slechts enkele dagen de tijd om dit geld neer te tellen om Senada's leven te redden.

Regisseur en acteurs

 • Danis Tanović portait

  Danis Tanović

  Director

 • Senada Alimanovic portrait

  Senada Alimanovic

  Senada

 • Nazif Mujic portrait

  Nazif Mujic

  Nazif

 • Sandra Mujic portrait

  Sandra Mujic

  Sandra

 • Semsa Mujic portrait

  Semsa Mujic

  Semsa

Trailers

An Episode in the Life of an Iron Picker

Wil je An Episode in the Life of an Iron Picker kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

An Episode in the Life of an Iron Picker streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je An Episode in the Life of an Iron Picker niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je An Episode in the Life of an Iron Picker zelfs gratis bekijken.

An Episode in the Life of an Iron Picker downloaden

Wil je An Episode in the Life of an Iron Picker ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je An Episode in the Life of an Iron Picker overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

An Episode in the Life of an Iron Picker torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van An Episode in the Life of an Iron Picker is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

An Episode in the Life of an Iron Picker trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of An Episode in the Life of an Iron Picker de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.