An Episode in the Life of an Iron Picker
%
68

An Episode in the Life of an Iron Picker

Bekijk de trailer

Kijk An Episode in the Life of an Iron Picker

Moeite met waar je nou An Episode in the Life of an Iron Picker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nazif en Senada wonen samen met hun twee dochters in een vervallen huisje ergens in Bosnië. Nazif probeert geld bijeen te scharrelen door oud metaal in te zamelen. Op een dag moet hij de zwangere Senada plots naar het ziekenhuis in Tuzla brengen. Ze zijn echter niet verzekerd en de rekening voor een operatie is 500 euro. Nazif heeft slechts enkele dagen de tijd om dit geld neer te tellen om Senada's leven te redden.

Regisseur en acteurs

 • Danis Tanović portait

  Danis Tanović

  Director

 • Senada Alimanovic portrait

  Senada Alimanovic

  Senada

 • Nazif Mujic portrait

  Nazif Mujic

  Nazif

 • Sandra Mujic portrait

  Sandra Mujic

  Sandra

 • Semsa Mujic portrait

  Semsa Mujic

  Semsa

Trailers

An Episode in the Life of an Iron Picker

Op zoek naar An Episode in the Life of an Iron Picker? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

An Episode in the Life of an Iron Picker streamen

Het streamen van movies als An Episode in the Life of an Iron Picker heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als An Episode in the Life of an Iron Picker waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je An Episode in the Life of an Iron Picker dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

An Episode in the Life of an Iron Picker downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als An Episode in the Life of an Iron Picker te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

An Episode in the Life of an Iron Picker torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

An Episode in the Life of an Iron Picker trailer

Weet je nog niet zeker of An Episode in the Life of an Iron Picker jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.