Un amour Impossible

Un amour Impossible

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Un amour Impossible

Moeite met waar je nou Un amour Impossible moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un amour Impossible

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Un amour Impossible draait?

Samenvatting

Rachel (Virginie Efira) is in het Frankrijk van de jaren '50 werkzaam als eenvoudige typiste wanneer ze Philippe (Niels Schneider) ontmoet, een charmante intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal (Jehnny Beth). Philippe weigert onder druk van zijn familie beneden zijn stand te trouwen, waardoor Rachel hun dochter alleen moet opvoeden. Jarenlang strijdt ze ervoor om Chantal door haar Philippe erkend te krijgen. Wanneer hij na meer dan tien jaar eindelijk toegeeft, besluit hij tegelijkertijd om zich zijn vaderrol meer toe te eigenen - met voor alle betrokkenen onvoorziene en ingrijpende gevolgen. Un amour impossible is een meeslepend drama van Catherine Corsini (La belle saison, Trois mondes, Partir), gebaseerd op de gelijknamige roman van Christine Angot. Virginie Efira (Elle, Un homme à la hauteur) schittert in de hoofdrol, tegenover Niel Schneider (Les amours imaginaires, Gemma Bovary) en debutante Jehnny Beth.

Regisseur en acteurs

 • Catherine Corsini portait

  Catherine Corsini

  Director

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Rachel Schwartz

 • Niels Schneider portait

  Niels Schneider

  Pierre Angot

 • Camille Berthomier portait

  Camille Berthomier

  Actor

 • Estelle Lescure portrait

  Estelle Lescure

  Actor

 • Iliana Zabeth portait

  Iliana Zabeth

  Actor

 • Coralie Russier portait

  Coralie Russier

  Nicole

 • Catherine Morlot portrait

  Catherine Morlot

  Actor

 • Didier Sandre portait

  Didier Sandre

  Actor

Trailers

Un amour Impossible

Benieuwd naar Un amour Impossible? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Un amour Impossible draait.

Un amour Impossible in de bioscoop

Un amour Impossible draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Un amour Impossible.

Un amour Impossible streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Un amour Impossible te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Un amour Impossible een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Un amour Impossible zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Un amour Impossible torrent

Op zoek naar een torrent van Un amour Impossible? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Un amour Impossible zonder zorgen.

Un amour Impossible downloaden

Als Un amour Impossible binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Un amour Impossible trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Un amour Impossible de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.