Un amour Impossible

Un amour Impossible

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Un amour Impossible

Moeite met waar je nou Un amour Impossible moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un amour Impossible

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Rachel (Virginie Efira) is in het Frankrijk van de jaren '50 werkzaam als eenvoudige typiste wanneer ze Philippe (Niels Schneider) ontmoet, een charmante intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal (Jehnny Beth). Philippe weigert onder druk van zijn familie beneden zijn stand te trouwen, waardoor Rachel hun dochter alleen moet opvoeden. Jarenlang strijdt ze ervoor om Chantal door haar Philippe erkend te krijgen. Wanneer hij na meer dan tien jaar eindelijk toegeeft, besluit hij tegelijkertijd om zich zijn vaderrol meer toe te eigenen - met voor alle betrokkenen onvoorziene en ingrijpende gevolgen. Un amour impossible is een meeslepend drama van Catherine Corsini (La belle saison, Trois mondes, Partir), gebaseerd op de gelijknamige roman van Christine Angot. Virginie Efira (Elle, Un homme à la hauteur) schittert in de hoofdrol, tegenover Niel Schneider (Les amours imaginaires, Gemma Bovary) en debutante Jehnny Beth.

Regisseur en acteurs

 • Catherine Corsini portait

  Catherine Corsini

  Director

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Rachel Schwartz

 • Niels Schneider portait

  Niels Schneider

  Pierre Angot

 • Camille Berthomier portait

  Camille Berthomier

  Actor

 • Estelle Lescure portrait

  Estelle Lescure

  Actor

 • Iliana Zabeth portait

  Iliana Zabeth

  Actor

 • Coralie Russier portait

  Coralie Russier

  Nicole

 • Catherine Morlot portrait

  Catherine Morlot

  Actor

 • Didier Sandre portait

  Didier Sandre

  Actor

Trailers

Un amour Impossible

Zin om Un amour Impossible lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Un amour Impossible te bekijken voor je op een rijtje.

Un amour Impossible downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Un amour Impossible downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Un amour Impossible. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Un amour Impossible er ook in SD heel goed uit.

Un amour Impossible streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Un amour Impossible net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Un amour Impossible hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Un amour Impossible helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Un amour Impossible torrent

Denk je dat je om Un amour Impossible te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Un amour Impossible trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Un amour Impossible de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.