Un amour Impossible

Un amour Impossible

Bekijk de trailer

Kijk Un amour Impossible

Moeite met waar je nou Un amour Impossible moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 07-02-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Rachel (Virginie Efira) is in het Frankrijk van de jaren '50 werkzaam als eenvoudige typiste wanneer ze Philippe (Niels Schneider) ontmoet, een charmante intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal (Jehnny Beth). Philippe weigert onder druk van zijn familie beneden zijn stand te trouwen, waardoor Rachel hun dochter alleen moet opvoeden. Jarenlang strijdt ze ervoor om Chantal door haar Philippe erkend te krijgen. Wanneer hij na meer dan tien jaar eindelijk toegeeft, besluit hij tegelijkertijd om zich zijn vaderrol meer toe te eigenen - met voor alle betrokkenen onvoorziene en ingrijpende gevolgen. Un amour impossible is een meeslepend drama van Catherine Corsini (La belle saison, Trois mondes, Partir), gebaseerd op de gelijknamige roman van Christine Angot. Virginie Efira (Elle, Un homme à la hauteur) schittert in de hoofdrol, tegenover Niel Schneider (Les amours imaginaires, Gemma Bovary) en debutante Jehnny Beth.

Regisseur en acteurs

 • Catherine Corsini portait

  Catherine Corsini

  Director

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Rachel Schwartz

 • Niels Schneider portait

  Niels Schneider

  Pierre Angot

 • Camille Berthomier portait

  Camille Berthomier

  Actor

 • Estelle Lescure portrait

  Estelle Lescure

  Actor

 • Iliana Zabeth portait

  Iliana Zabeth

  Actor

 • Coralie Russier portait

  Coralie Russier

  Nicole

 • Catherine Morlot portrait

  Catherine Morlot

  Actor

 • Didier Sandre portait

  Didier Sandre

  Actor

Trailers

Un amour Impossible

Veel gehoord over Un amour Impossible en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Un amour Impossible heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Un amour Impossible streamen

Wil je Un amour Impossible, de movie met Virginie Efira, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Un amour Impossible zelfs gratis kijken.

Un amour Impossible downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Un amour Impossible ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Un amour Impossible er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Un amour Impossible torrent

Op zoek naar een torrent van Un amour Impossible? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Un amour Impossible te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Un amour Impossible trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Un amour Impossible. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.