An Impossible Small Object

An Impossible Small Object

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk An Impossible Small Object

Moeite met waar je nou An Impossible Small Object moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Impossible Small Object

Samenvatting

Een Nederlandse fotograaf (gespeeld door David Verbeek zelf - ook in het echte leven verdienstelijk fotograaf) maakt op een parkeerplaats in nachtelijk Taipei een foto van een meisje dat met haar vlieger speelt. De foto neemt ons mee in het leven van het meisje. Ze is acht jaar en staat op het punt haar beste vriend te verliezen; een jongen uit een rijkere familie die binnenkort naar Amerika gaat verhuizen. Terug in Nederland wordt de fotograaf geconfronteerd met zijn eigen constante staat van eenzaamheid. De foto van het meisje maakt bij hem herinneringen los aan zijn eigen jeugd, toen hij zich nog wel ergens thuis voelde. Het camerawerk van Morgan Knibbe (Those Who Feel the Fire Burning, 2014) vat precies de mysterieuze, eenzame sfeer van de foto's die de fotograaf eerder maakte in nachtelijk Taipei. Een meditatieve film over bewegend en stilstaand beeld, over de tijd die het verschil maakt tussen die twee, en over de relatie tussen maker en onderwerp.

Regisseur en acteurs

 • David Verbeek portrait

  David Verbeek

  Director

 • Lisa Lu portrait

  Lisa Lu

  Actor

 • Chen-Hung Chung portrait

  Chen-Hung Chung

  Actor

 • Lucia portrait

  Lucia

  Actor

 • Klara Mucci portrait

  Klara Mucci

  Actor

 • David Verbeek portrait

  David Verbeek

  Actor

Trailers

An Impossible Small Object

Benieuwd naar An Impossible Small Object? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar An Impossible Small Object draait.

An Impossible Small Object in de bioscoop

An Impossible Small Object draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor An Impossible Small Object.

An Impossible Small Object streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra An Impossible Small Object te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat An Impossible Small Object een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je An Impossible Small Object zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

An Impossible Small Object torrent

Op zoek naar een torrent van An Impossible Small Object? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je An Impossible Small Object zonder zorgen.

An Impossible Small Object downloaden

Als An Impossible Small Object binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

An Impossible Small Object trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of An Impossible Small Object de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.