An Impossibly Small Object

An Impossibly Small Object

Kijk An Impossibly Small Object

Moeite met waar je nou An Impossibly Small Object moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 03-01-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Een Nederlandse fotograaf (gespeeld door David Verbeek zelf - ook in het echte leven verdienstelijk fotograaf) maakt op een parkeerplaats in nachtelijk Taipei een foto van een meisje dat met haar vlieger speelt. De foto neemt ons mee in het leven van het meisje. Ze is acht jaar en staat op het punt haar beste vriend te verliezen; een jongen uit een rijkere familie die binnenkort naar Amerika gaat verhuizen. Terug in Nederland wordt de fotograaf geconfronteerd met zijn eigen constante staat van eenzaamheid. De foto van het meisje maakt bij hem herinneringen los aan zijn eigen jeugd, toen hij zich nog wel ergens thuis voelde. Het camerawerk van Morgan Knibbe (Those Who Feel the Fire Burning, 2014) vat precies de mysterieuze, eenzame sfeer van de foto's die de fotograaf eerder maakte in nachtelijk Taipei. Een meditatieve film over bewegend en stilstaand beeld, over de tijd die het verschil maakt tussen die twee, en over de relatie tussen maker en onderwerp.

Regisseur en acteurs

 • David Verbeek portrait

  David Verbeek

  Director

 • Lisa Lu portrait

  Lisa Lu

  Actor

 • Chen-Hung Chung portrait

  Chen-Hung Chung

  Actor

 • Lucia portrait

  Lucia

  Actor

 • Klara Mucci portrait

  Klara Mucci

  Actor

 • David Verbeek portrait

  David Verbeek

  Actor

An Impossibly Small Object

Op zoek naar An Impossibly Small Object? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

An Impossibly Small Object streamen

Het streamen van movies als An Impossibly Small Object heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als An Impossibly Small Object waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je An Impossibly Small Object dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

An Impossibly Small Object downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als An Impossibly Small Object te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

An Impossibly Small Object torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

An Impossibly Small Object trailer

Weet je nog niet zeker of An Impossibly Small Object jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.