An Impossible Small Object

An Impossible Small Object

Bekijk de trailer

Kijk An Impossible Small Object

Moeite met waar je nou An Impossible Small Object moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een Nederlandse fotograaf (gespeeld door David Verbeek zelf - ook in het echte leven verdienstelijk fotograaf) maakt op een parkeerplaats in nachtelijk Taipei een foto van een meisje dat met haar vlieger speelt. De foto neemt ons mee in het leven van het meisje. Ze is acht jaar en staat op het punt haar beste vriend te verliezen; een jongen uit een rijkere familie die binnenkort naar Amerika gaat verhuizen. Terug in Nederland wordt de fotograaf geconfronteerd met zijn eigen constante staat van eenzaamheid. De foto van het meisje maakt bij hem herinneringen los aan zijn eigen jeugd, toen hij zich nog wel ergens thuis voelde. Het camerawerk van Morgan Knibbe (Those Who Feel the Fire Burning, 2014) vat precies de mysterieuze, eenzame sfeer van de foto's die de fotograaf eerder maakte in nachtelijk Taipei. Een meditatieve film over bewegend en stilstaand beeld, over de tijd die het verschil maakt tussen die twee, en over de relatie tussen maker en onderwerp.

Regisseur en acteurs

 • David Verbeek portrait

  David Verbeek

  Director

 • Lisa Lu portrait

  Lisa Lu

  Actor

 • Chen-Hung Chung portrait

  Chen-Hung Chung

  Actor

 • Lucia portrait

  Lucia

  Actor

 • Klara Mucci portrait

  Klara Mucci

  Actor

 • David Verbeek portrait

  David Verbeek

  Actor

Trailers

An Impossible Small Object

Benieuwd naar An Impossible Small Object? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als An Impossible Small Object kunt bekijken.

An Impossible Small Object streamen

Wil je An Impossible Small Object streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je An Impossible Small Object gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

An Impossible Small Object downloaden

movies als An Impossible Small Object kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar An Impossible Small Object. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An Impossible Small Object. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

An Impossible Small Object torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om An Impossible Small Object te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

An Impossible Small Object trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of An Impossible Small Object je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!