An Inconvenient Truth 2
%
52

An Inconvenient Truth 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk An Inconvenient Truth 2

Moeite met waar je nou An Inconvenient Truth 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Inconvenient Truth 2

Samenvatting

Het klimaat verandert, de waarheid niet. Tien jaar nadat An Inconvenient Truth klimaatverandering onder de aandacht bracht, verschijnt het boeiende vervolg dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn. Voormalig Vice-President Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid. Camera’s volgen hem achter de schermen tijdens zowel persoonlijke, grappige als ontroerende momenten. Hij blijft de urgente boodschap uitdragen dat de gevaren van klimaatverandering overwonnen kunnen worden door innovatie en inspiratie.

Regisseur en acteurs

 • Bonni Cohen portrait

  Bonni Cohen

  Director

 • Jon Shenk portrait

  Jon Shenk

  Director

 • Al Gore portait

  Al Gore

  Himself

Trailers

An Inconvenient Truth 2

Wil je An Inconvenient Truth 2 kijken? De movie van Bonni Cohen uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om An Inconvenient Truth 2 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om An Inconvenient Truth 2 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

An Inconvenient Truth 2 downloaden

Het downloaden van An Inconvenient Truth 2 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je An Inconvenient Truth 2 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

An Inconvenient Truth 2 streamen

Het streamen van An Inconvenient Truth 2 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je An Inconvenient Truth 2 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar An Inconvenient Truth 2 kijkt. Ideaal!

An Inconvenient Truth 2 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van An Inconvenient Truth 2. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

An Inconvenient Truth 2 trailer

Bekijk eerst even de trailer van An Inconvenient Truth 2 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.