An Inconvenient Truth 2
%
52

An Inconvenient Truth 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk An Inconvenient Truth 2

Moeite met waar je nou An Inconvenient Truth 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Inconvenient Truth 2

Samenvatting

Het klimaat verandert, de waarheid niet. Tien jaar nadat An Inconvenient Truth klimaatverandering onder de aandacht bracht, verschijnt het boeiende vervolg dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn. Voormalig Vice-President Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid. Camera’s volgen hem achter de schermen tijdens zowel persoonlijke, grappige als ontroerende momenten. Hij blijft de urgente boodschap uitdragen dat de gevaren van klimaatverandering overwonnen kunnen worden door innovatie en inspiratie.

Regisseur en acteurs

 • Bonni Cohen portrait

  Bonni Cohen

  Director

 • Jon Shenk portrait

  Jon Shenk

  Director

 • Al Gore portait

  Al Gore

  Himself

Trailers

An Inconvenient Truth 2

Benieuwd naar An Inconvenient Truth 2? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als An Inconvenient Truth 2 kunt bekijken.

An Inconvenient Truth 2 streamen

Wil je An Inconvenient Truth 2 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je An Inconvenient Truth 2 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

An Inconvenient Truth 2 downloaden

movies als An Inconvenient Truth 2 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar An Inconvenient Truth 2. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An Inconvenient Truth 2. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

An Inconvenient Truth 2 torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om An Inconvenient Truth 2 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

An Inconvenient Truth 2 trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of An Inconvenient Truth 2 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!