An Inconvenient Truth 2
%
52

An Inconvenient Truth 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk An Inconvenient Truth 2

Moeite met waar je nou An Inconvenient Truth 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Inconvenient Truth 2

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Het klimaat verandert, de waarheid niet. Tien jaar nadat An Inconvenient Truth klimaatverandering onder de aandacht bracht, verschijnt het boeiende vervolg dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn. Voormalig Vice-President Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid. Camera’s volgen hem achter de schermen tijdens zowel persoonlijke, grappige als ontroerende momenten. Hij blijft de urgente boodschap uitdragen dat de gevaren van klimaatverandering overwonnen kunnen worden door innovatie en inspiratie.

Regisseur en acteurs

 • Bonni Cohen portrait

  Bonni Cohen

  Director

 • Jon Shenk portrait

  Jon Shenk

  Director

 • Al Gore portait

  Al Gore

  Himself

Trailers

An Inconvenient Truth 2

Zin om An Inconvenient Truth 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om An Inconvenient Truth 2 te bekijken voor je op een rijtje.

An Inconvenient Truth 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je An Inconvenient Truth 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An Inconvenient Truth 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet An Inconvenient Truth 2 er ook in SD heel goed uit.

An Inconvenient Truth 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je An Inconvenient Truth 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je An Inconvenient Truth 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je An Inconvenient Truth 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

An Inconvenient Truth 2 torrent

Denk je dat je om An Inconvenient Truth 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

An Inconvenient Truth 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of An Inconvenient Truth 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.