An Inconvenient Truth 2
%
52

An Inconvenient Truth 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk An Inconvenient Truth 2

Moeite met waar je nou An Inconvenient Truth 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Inconvenient Truth 2

Samenvatting

Het klimaat verandert, de waarheid niet. Tien jaar nadat An Inconvenient Truth klimaatverandering onder de aandacht bracht, verschijnt het boeiende vervolg dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn. Voormalig Vice-President Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid. Camera’s volgen hem achter de schermen tijdens zowel persoonlijke, grappige als ontroerende momenten. Hij blijft de urgente boodschap uitdragen dat de gevaren van klimaatverandering overwonnen kunnen worden door innovatie en inspiratie.

Regisseur en acteurs

 • Bonni Cohen portrait

  Bonni Cohen

  Director

 • Jon Shenk portrait

  Jon Shenk

  Director

 • Al Gore portait

  Al Gore

  Himself

Trailers

An Inconvenient Truth 2

Veel gehoord over An Inconvenient Truth 2 en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt An Inconvenient Truth 2 heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

An Inconvenient Truth 2 streamen

Wil je An Inconvenient Truth 2, de movie met Al Gore, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je An Inconvenient Truth 2 zelfs gratis kijken.

An Inconvenient Truth 2 downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je An Inconvenient Truth 2 ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet An Inconvenient Truth 2 er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

An Inconvenient Truth 2 torrent

Op zoek naar een torrent van An Inconvenient Truth 2? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van An Inconvenient Truth 2 te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

An Inconvenient Truth 2 trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van An Inconvenient Truth 2. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.