An Invisible Sign
%
54

An Invisible Sign

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk An Invisible Sign

Moeite met waar je nou An Invisible Sign moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Invisible Sign

Samenvatting

An Invisible Sign draait om een jonge vrouw die een kluizenaarsbestaan leidt, omdat ze er niet mee om kan gaan dat haar vader ernstig ziek is. Wanneer zij een baan als wiskundelerares krijgt aangeboden, verandert haar leven. De jonge wiskundelerares gebruikt haar vak om haar studenten door hun persoonlijke crises heen te helpen. Wanneer een collega romantische interesse in haar toont, weet ze daar niet goed mee om te gaan en keert ze terug naar haar oude gewoonten. De liefde die ze krijgt van haar leerlingen doet haar uiteindelijk beseffen dat haar leven helemaal niet zo vervelend is als het lijkt. (Original Title - Invisible Sign (An)) © 2010 INVISIBLE INDELIBLE INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Regisseur en acteurs

 • Marilyn Agrelo portrait

  Marilyn Agrelo

  director

 • Ashlie Atkinson portrait

  Ashlie Atkinson

  actor

 • Blythe Auffarth portrait

  Blythe Auffarth

  actor

 • Bailee Madison portrait

  Bailee Madison

  actor

 • Sophie Nyweide portrait

  Sophie Nyweide

  actor

 • J.K. Simmons portrait

  J.K. Simmons

  actor

 • John Shea portrait

  John Shea

  actor

 • Sonia Braga portrait

  Sonia Braga

  actor

 • Chris Messina portrait

  Chris Messina

  actor

 • Jessica Alba portrait

  Jessica Alba

  actor

Trailers

An Invisible Sign

Op zoek naar An Invisible Sign? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

An Invisible Sign streamen

Het streamen van movies als An Invisible Sign heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als An Invisible Sign waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je An Invisible Sign dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

An Invisible Sign downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als An Invisible Sign te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

An Invisible Sign torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

An Invisible Sign trailer

Weet je nog niet zeker of An Invisible Sign jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.