An Invisible Sign
%
54

An Invisible Sign

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk An Invisible Sign

Moeite met waar je nou An Invisible Sign moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Invisible Sign

Samenvatting

An Invisible Sign draait om een jonge vrouw die een kluizenaarsbestaan leidt, omdat ze er niet mee om kan gaan dat haar vader ernstig ziek is. Wanneer zij een baan als wiskundelerares krijgt aangeboden, verandert haar leven. De jonge wiskundelerares gebruikt haar vak om haar studenten door hun persoonlijke crises heen te helpen. Wanneer een collega romantische interesse in haar toont, weet ze daar niet goed mee om te gaan en keert ze terug naar haar oude gewoonten. De liefde die ze krijgt van haar leerlingen doet haar uiteindelijk beseffen dat haar leven helemaal niet zo vervelend is als het lijkt. (Original Title - Invisible Sign (An)) © 2010 INVISIBLE INDELIBLE INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Regisseur en acteurs

 • Marilyn Agrelo portrait

  Marilyn Agrelo

  director

 • Ashlie Atkinson portrait

  Ashlie Atkinson

  actor

 • Blythe Auffarth portrait

  Blythe Auffarth

  actor

 • Bailee Madison portrait

  Bailee Madison

  actor

 • Sophie Nyweide portrait

  Sophie Nyweide

  actor

 • J.K. Simmons portrait

  J.K. Simmons

  actor

 • John Shea portrait

  John Shea

  actor

 • Sonia Braga portrait

  Sonia Braga

  actor

 • Chris Messina portrait

  Chris Messina

  actor

 • Jessica Alba portrait

  Jessica Alba

  actor

Trailers

An Invisible Sign

An Invisible Sign streamen

An Invisible Sign streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

An Invisible Sign downloaden

Zin om An Invisible Sign te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als An Invisible Sign te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

An Invisible Sign torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als An Invisible Sign makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

An Invisible Sign trailer

Wil je er zeker van zijn dat An Invisible Sign jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.