An Obsession
%
64

An Obsession

Kijk An Obsession

Moeite met waar je nou An Obsession moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An Obsession is Aoyama's remake for the 1990s of Akira Kurosawa's Stray Dog ("Nora inu," 1949). The basic plot situation is the same: a cop, after losing his gun to a killer, sets out on a search for the criminal who in the end is all too disturbingly similar to the hero. Under Kurosawa's humanistic world view, Stray Dog presented the fundamentally shared nature of Japanese suffering amidst the Occupation and postwar poverty. An Obsession, however, is different.The film begins with a fin-de-siecle, apocalyptic sense of insanity which Kurosawa's humanism could never tolerate.

An Obsession

Wil je An Obsession kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1997 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

An Obsession streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je An Obsession niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je An Obsession zelfs gratis bekijken.

An Obsession downloaden

Wil je An Obsession ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je An Obsession overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

An Obsession torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van An Obsession is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

An Obsession trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of An Obsession de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.