An Officer and a Gentleman
%
70

An Officer and a Gentleman

Nu kijken

Kijk An Officer and a Gentleman

Moeite met waar je nou An Officer and a Gentleman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Officer and a Gentleman

Samenvatting

Zack Mayo is een jonge man die op zoek is naar zichzelf en een andere richting wil uitslaan in zijn leven. Hij wil bewijzen dat hij beter is dan zijn vader en wil niet opgroeien als zijn vaders evenbeeld. Daarom schrijft hij zich in in de Navy Flight School. Maar hij heeft een ontzettend groot probleem met zijn attitude. De koele Sergeant Foley moet hem opleiden en evalueren. Zach leert de knappe Paula kennen. Een meisje met weinig toekomstperspectieven. Het is nu hoog tijd om te beslissen welke richting hij uit wil met zijn leven ...

An Officer and a Gentleman

Veel gehoord over An Officer and a Gentleman en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt An Officer and a Gentleman heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

An Officer and a Gentleman streamen

Wil je An Officer and a Gentleman, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je An Officer and a Gentleman zelfs gratis kijken.

An Officer and a Gentleman downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je An Officer and a Gentleman ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet An Officer and a Gentleman er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

An Officer and a Gentleman torrent

Op zoek naar een torrent van An Officer and a Gentleman? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van An Officer and a Gentleman te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

An Officer and a Gentleman trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van An Officer and a Gentleman. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.