An Officer and a Gentleman
%
70

An Officer and a Gentleman

Nu kijken

Kijk An Officer and a Gentleman

Moeite met waar je nou An Officer and a Gentleman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Officer and a Gentleman

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Zack Mayo is een jonge man die op zoek is naar zichzelf en een andere richting wil uitslaan in zijn leven. Hij wil bewijzen dat hij beter is dan zijn vader en wil niet opgroeien als zijn vaders evenbeeld. Daarom schrijft hij zich in in de Navy Flight School. Maar hij heeft een ontzettend groot probleem met zijn attitude. De koele Sergeant Foley moet hem opleiden en evalueren. Zach leert de knappe Paula kennen. Een meisje met weinig toekomstperspectieven. Het is nu hoog tijd om te beslissen welke richting hij uit wil met zijn leven ...

An Officer and a Gentleman

Wil je An Officer and a Gentleman kijken? De movie vanuit 1982 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om An Officer and a Gentleman op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om An Officer and a Gentleman met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

An Officer and a Gentleman downloaden

Het downloaden van An Officer and a Gentleman is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je An Officer and a Gentleman ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

An Officer and a Gentleman streamen

Het streamen van An Officer and a Gentleman heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je An Officer and a Gentleman online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar An Officer and a Gentleman kijkt. Ideaal!

An Officer and a Gentleman torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van An Officer and a Gentleman. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

An Officer and a Gentleman trailer

Bekijk eerst even de trailer van An Officer and a Gentleman voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.