An Officer and a Gentleman
%
70

An Officer and a Gentleman

Nu kijken

Kijk An Officer and a Gentleman

Moeite met waar je nou An Officer and a Gentleman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Officer and a Gentleman

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Zack Mayo is een jonge man die op zoek is naar zichzelf en een andere richting wil uitslaan in zijn leven. Hij wil bewijzen dat hij beter is dan zijn vader en wil niet opgroeien als zijn vaders evenbeeld. Daarom schrijft hij zich in in de Navy Flight School. Maar hij heeft een ontzettend groot probleem met zijn attitude. De koele Sergeant Foley moet hem opleiden en evalueren. Zach leert de knappe Paula kennen. Een meisje met weinig toekomstperspectieven. Het is nu hoog tijd om te beslissen welke richting hij uit wil met zijn leven ...

An Officer and a Gentleman

Zin om An Officer and a Gentleman lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om An Officer and a Gentleman te bekijken voor je op een rijtje.

An Officer and a Gentleman downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je An Officer and a Gentleman downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An Officer and a Gentleman. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet An Officer and a Gentleman er ook in SD heel goed uit.

An Officer and a Gentleman streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je An Officer and a Gentleman net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je An Officer and a Gentleman hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je An Officer and a Gentleman helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

An Officer and a Gentleman torrent

Denk je dat je om An Officer and a Gentleman te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

An Officer and a Gentleman trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of An Officer and a Gentleman de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.