An Officer and a Gentleman
%
70

An Officer and a Gentleman

Nu kijken

Kijk An Officer and a Gentleman

Moeite met waar je nou An Officer and a Gentleman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor An Officer and a Gentleman

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Zack Mayo is een jonge man die op zoek is naar zichzelf en een andere richting wil uitslaan in zijn leven. Hij wil bewijzen dat hij beter is dan zijn vader en wil niet opgroeien als zijn vaders evenbeeld. Daarom schrijft hij zich in in de Navy Flight School. Maar hij heeft een ontzettend groot probleem met zijn attitude. De koele Sergeant Foley moet hem opleiden en evalueren. Zach leert de knappe Paula kennen. Een meisje met weinig toekomstperspectieven. Het is nu hoog tijd om te beslissen welke richting hij uit wil met zijn leven ...

An Officer and a Gentleman

Benieuwd naar An Officer and a Gentleman? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als An Officer and a Gentleman kunt bekijken.

An Officer and a Gentleman streamen

Wil je An Officer and a Gentleman streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je An Officer and a Gentleman gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

An Officer and a Gentleman downloaden

movies als An Officer and a Gentleman kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar An Officer and a Gentleman. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An Officer and a Gentleman. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

An Officer and a Gentleman torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om An Officer and a Gentleman te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

An Officer and a Gentleman trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of An Officer and a Gentleman je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!