À coeur ouvert
%
54

À coeur ouvert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk À coeur ouvert

Moeite met waar je nou À coeur ouvert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor À coeur ouvert

Samenvatting

Mila en Javier zijn tien jaar getrouwd en delen twee passies: de liefde voor elkaar en hun werk als hartchirurg. Maar wanneer Mila ongepland zwanger raakt, brengt het vooruitzicht op een kind de evenwichtige relatie in gevaar. Javier's voorliefde voor alcohol is omgeslagen in een echte bedreiging, waardoor hij op het punt staat alles te verliezen. Javier besluit om voor zijn relatie met Mila te vechten, maar komt zijn beslissing te laat?

Regisseur en acteurs

 • Marion Laine portrait

  Marion Laine

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Mila

 • Edgar Ramírez portait

  Edgar Ramírez

  Javier

 • Hippolyte Girardot portait

  Hippolyte Girardot

  Marc

 • Romain Rondeau portrait

  Romain Rondeau

  David

Trailers

À coeur ouvert

Benieuwd naar À coeur ouvert? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als À coeur ouvert kunt bekijken.

À coeur ouvert streamen

Wil je À coeur ouvert streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je À coeur ouvert gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

À coeur ouvert downloaden

movies als À coeur ouvert kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar À coeur ouvert. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van À coeur ouvert. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

À coeur ouvert torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om À coeur ouvert te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

À coeur ouvert trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of À coeur ouvert je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!