À coeur ouvert
%
54

À coeur ouvert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk À coeur ouvert

Moeite met waar je nou À coeur ouvert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor À coeur ouvert

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Mila en Javier zijn tien jaar getrouwd en delen twee passies: de liefde voor elkaar en hun werk als hartchirurg. Maar wanneer Mila ongepland zwanger raakt, brengt het vooruitzicht op een kind de evenwichtige relatie in gevaar. Javier's voorliefde voor alcohol is omgeslagen in een echte bedreiging, waardoor hij op het punt staat alles te verliezen. Javier besluit om voor zijn relatie met Mila te vechten, maar komt zijn beslissing te laat?

Regisseur en acteurs

 • Marion Laine portrait

  Marion Laine

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Mila

 • Edgar Ramírez portait

  Edgar Ramírez

  Javier

 • Hippolyte Girardot portait

  Hippolyte Girardot

  Marc

 • Romain Rondeau portrait

  Romain Rondeau

  David

Trailers

À coeur ouvert

Wil je À coeur ouvert kijken? De movie van Marion Laine uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om À coeur ouvert op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om À coeur ouvert met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

À coeur ouvert downloaden

Het downloaden van À coeur ouvert is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je À coeur ouvert ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

À coeur ouvert streamen

Het streamen van À coeur ouvert heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je À coeur ouvert online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar À coeur ouvert kijkt. Ideaal!

À coeur ouvert torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van À coeur ouvert. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

À coeur ouvert trailer

Bekijk eerst even de trailer van À coeur ouvert voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.