À coeur ouvert
%
54

À coeur ouvert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk À coeur ouvert

Moeite met waar je nou À coeur ouvert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor À coeur ouvert

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Mila en Javier zijn tien jaar getrouwd en delen twee passies: de liefde voor elkaar en hun werk als hartchirurg. Maar wanneer Mila ongepland zwanger raakt, brengt het vooruitzicht op een kind de evenwichtige relatie in gevaar. Javier's voorliefde voor alcohol is omgeslagen in een echte bedreiging, waardoor hij op het punt staat alles te verliezen. Javier besluit om voor zijn relatie met Mila te vechten, maar komt zijn beslissing te laat?

Regisseur en acteurs

 • Marion Laine portrait

  Marion Laine

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Mila

 • Edgar Ramírez portait

  Edgar Ramírez

  Javier

 • Hippolyte Girardot portait

  Hippolyte Girardot

  Marc

 • Romain Rondeau portrait

  Romain Rondeau

  David

Trailers

À coeur ouvert

Zin om À coeur ouvert lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om À coeur ouvert te bekijken voor je op een rijtje.

À coeur ouvert downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je À coeur ouvert downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van À coeur ouvert. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet À coeur ouvert er ook in SD heel goed uit.

À coeur ouvert streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je À coeur ouvert net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je À coeur ouvert hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je À coeur ouvert helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

À coeur ouvert torrent

Denk je dat je om À coeur ouvert te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

À coeur ouvert trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of À coeur ouvert de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.