À coeur ouvert
%
54

À coeur ouvert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk À coeur ouvert

Moeite met waar je nou À coeur ouvert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor À coeur ouvert

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Mila en Javier zijn tien jaar getrouwd en delen twee passies: de liefde voor elkaar en hun werk als hartchirurg. Maar wanneer Mila ongepland zwanger raakt, brengt het vooruitzicht op een kind de evenwichtige relatie in gevaar. Javier's voorliefde voor alcohol is omgeslagen in een echte bedreiging, waardoor hij op het punt staat alles te verliezen. Javier besluit om voor zijn relatie met Mila te vechten, maar komt zijn beslissing te laat?

Regisseur en acteurs

 • Marion Laine portrait

  Marion Laine

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Mila

 • Edgar Ramírez portait

  Edgar Ramírez

  Javier

 • Hippolyte Girardot portait

  Hippolyte Girardot

  Marc

 • Romain Rondeau portrait

  Romain Rondeau

  David

Trailers

À coeur ouvert

Veel gehoord over À coeur ouvert en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt À coeur ouvert heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

À coeur ouvert streamen

Wil je À coeur ouvert, de movie met Juliette Binoche, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je À coeur ouvert zelfs gratis kijken.

À coeur ouvert downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je À coeur ouvert ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet À coeur ouvert er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

À coeur ouvert torrent

Op zoek naar een torrent van À coeur ouvert? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van À coeur ouvert te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

À coeur ouvert trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van À coeur ouvert. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.