An Unexpected Love
%
65

An Unexpected Love

Kijk An Unexpected Love

Moeite met waar je nou An Unexpected Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 17-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

It tells the story of Marcos (Darín) and Ana (Morán), who have been married for more than 25 years, but enter into an existential crisis that leads them to separate. The life of singles seems fascinating and exciting at first, but soon it also becomes monotonous for her and nightmarish for him.

Regisseur en acteurs

 • Juan Vera portrait

  Juan Vera

  Director

 • Ricardo Darín portait

  Ricardo Darín

  Marcos

 • Mercedes Morán portait

  Mercedes Morán

  Ana

 • Claudia Fontán portait

  Claudia Fontán

  Actor

 • Andrea Pietra portait

  Andrea Pietra

  Actor

 • Jean Pierre Noher portait

  Jean Pierre Noher

  Actor

 • Norman Briski portait

  Norman Briski

  Actor

 • Juan Minujín portait

  Juan Minujín

  Actor

 • Gabriel Corrado portait

  Gabriel Corrado

  Actor

 • Andrea Politti portrait

  Andrea Politti

  Actor

An Unexpected Love

Zin om An Unexpected Love lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om An Unexpected Love te bekijken voor je op een rijtje.

An Unexpected Love downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je An Unexpected Love downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An Unexpected Love. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet An Unexpected Love er ook in SD heel goed uit.

An Unexpected Love streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je An Unexpected Love net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je An Unexpected Love hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je An Unexpected Love helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

An Unexpected Love torrent

Denk je dat je om An Unexpected Love te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

An Unexpected Love trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of An Unexpected Love de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.