An Unexpected Love
%
65

An Unexpected Love

Kijk An Unexpected Love

Moeite met waar je nou An Unexpected Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 17-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

It tells the story of Marcos (Darín) and Ana (Morán), who have been married for more than 25 years, but enter into an existential crisis that leads them to separate. The life of singles seems fascinating and exciting at first, but soon it also becomes monotonous for her and nightmarish for him.

Regisseur en acteurs

 • Juan Vera portrait

  Juan Vera

  Director

 • Ricardo Darín portait

  Ricardo Darín

  Marcos

 • Mercedes Morán portait

  Mercedes Morán

  Ana

 • Claudia Fontán portait

  Claudia Fontán

  Actor

 • Andrea Pietra portait

  Andrea Pietra

  Actor

 • Jean Pierre Noher portait

  Jean Pierre Noher

  Actor

 • Norman Briski portait

  Norman Briski

  Actor

 • Juan Minujín portait

  Juan Minujín

  Actor

 • Gabriel Corrado portait

  Gabriel Corrado

  Actor

 • Andrea Politti portrait

  Andrea Politti

  Actor

An Unexpected Love

Veel gehoord over An Unexpected Love en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt An Unexpected Love heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

An Unexpected Love streamen

Wil je An Unexpected Love, de movie met Ricardo Darín, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je An Unexpected Love zelfs gratis kijken.

An Unexpected Love downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je An Unexpected Love ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet An Unexpected Love er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

An Unexpected Love torrent

Op zoek naar een torrent van An Unexpected Love? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van An Unexpected Love te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

An Unexpected Love trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van An Unexpected Love. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.