Ana
%
71

Ana

Kijk Ana

Moeite met waar je nou Ana moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ana combines straight-on documentary technique with unexpected flights of dreamlike surrealism. The title character, played by Ana Maria Martins Guerra, is a young Portuguese girl who lives with her grandmother. Through their relationship, we are witness to the Cycle of Life: Grandmother takes care of granddaughter until granddaughter is obliged to do same for grandmother. The scenes between the two protagonists are counterpointed with impressionistic camera compositions based upon famous religious paintings. Ana was impressive enough to earn an American art-house release, a rarity for independently produced Portuguese films.

Ana

Zin om Ana lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ana te bekijken voor je op een rijtje.

Ana downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ana downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ana. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ana er ook in SD heel goed uit.

Ana streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ana net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ana hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ana helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ana torrent

Denk je dat je om Ana te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ana trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ana de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.