And Starring Pancho Villa as Himself
%
66

And Starring Pancho Villa as Himself

Kijk And Starring Pancho Villa as Himself

Moeite met waar je nou And Starring Pancho Villa as Himself moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Pancho Villa (Antonio Banderas) speelt de hoofdrol in dit waargebeurde verhaal over hoe deze Mexicaanse revolutionair een cameraploeg vanuit Hollywood toelaat om hem te filmen in de strijd.

Regisseur en acteurs

 • Bruce Beresford portait

  Bruce Beresford

  Director

 • Antonio Banderas portait

  Antonio Banderas

  Pancho Villa

 • Eion Bailey portait

  Eion Bailey

  Frank Thayer

 • Alan Arkin portait

  Alan Arkin

  Sam Drebben

 • Jim Broadbent portait

  Jim Broadbent

  Harry Aitken

 • Matt Day portait

  Matt Day

  John Reed

 • Michael McKean portait

  Michael McKean

  William Christy Cabanne

 • Kyle Chandler portait

  Kyle Chandler

  Raoul Walsh

 • Alexa Davalos portait

  Alexa Davalos

  Teddy Sampson

And Starring Pancho Villa as Himself

Veel gehoord over And Starring Pancho Villa as Himself en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt And Starring Pancho Villa as Himself heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

And Starring Pancho Villa as Himself streamen

Wil je And Starring Pancho Villa as Himself, de movie met Antonio Banderas, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je And Starring Pancho Villa as Himself zelfs gratis kijken.

And Starring Pancho Villa as Himself downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je And Starring Pancho Villa as Himself ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet And Starring Pancho Villa as Himself er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

And Starring Pancho Villa as Himself torrent

Op zoek naar een torrent van And Starring Pancho Villa as Himself? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van And Starring Pancho Villa as Himself te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

And Starring Pancho Villa as Himself trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van And Starring Pancho Villa as Himself. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.