And Starring Pancho Villa as Himself
%
66

And Starring Pancho Villa as Himself

Kijk And Starring Pancho Villa as Himself

Moeite met waar je nou And Starring Pancho Villa as Himself moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Pancho Villa (Antonio Banderas) speelt de hoofdrol in dit waargebeurde verhaal over hoe deze Mexicaanse revolutionair een cameraploeg vanuit Hollywood toelaat om hem te filmen in de strijd.

Regisseur en acteurs

 • Bruce Beresford portait

  Bruce Beresford

  Director

 • Antonio Banderas portait

  Antonio Banderas

  Pancho Villa

 • Eion Bailey portait

  Eion Bailey

  Frank Thayer

 • Alan Arkin portait

  Alan Arkin

  Sam Drebben

 • Jim Broadbent portait

  Jim Broadbent

  Harry Aitken

 • Matt Day portait

  Matt Day

  John Reed

 • Michael McKean portait

  Michael McKean

  William Christy Cabanne

 • Kyle Chandler portait

  Kyle Chandler

  Raoul Walsh

 • Alexa Davalos portait

  Alexa Davalos

  Teddy Sampson

And Starring Pancho Villa as Himself

Benieuwd naar And Starring Pancho Villa as Himself? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als And Starring Pancho Villa as Himself kunt bekijken.

And Starring Pancho Villa as Himself streamen

Wil je And Starring Pancho Villa as Himself streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je And Starring Pancho Villa as Himself gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

And Starring Pancho Villa as Himself downloaden

movies als And Starring Pancho Villa as Himself kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar And Starring Pancho Villa as Himself. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van And Starring Pancho Villa as Himself. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

And Starring Pancho Villa as Himself torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om And Starring Pancho Villa as Himself te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

And Starring Pancho Villa as Himself trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of And Starring Pancho Villa as Himself je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!