And Starring Pancho Villa as Himself
%
66

And Starring Pancho Villa as Himself

Nu kijken

Kijk And Starring Pancho Villa as Himself

Moeite met waar je nou And Starring Pancho Villa as Himself moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor And Starring Pancho Villa as Himself

Samenvatting

Pancho Villa (Antonio Banderas) speelt de hoofdrol in dit waargebeurde verhaal over hoe deze Mexicaanse revolutionair een cameraploeg vanuit Hollywood toelaat om hem te filmen in de strijd.

Regisseur en acteurs

 • Bruce Beresford portait

  Bruce Beresford

  Director

 • Antonio Banderas portait

  Antonio Banderas

  Pancho Villa

 • Eion Bailey portait

  Eion Bailey

  Frank Thayer

 • Alan Arkin portait

  Alan Arkin

  Sam Drebben

 • Jim Broadbent portait

  Jim Broadbent

  Harry Aitken

 • Matt Day portait

  Matt Day

  John Reed

 • Michael McKean portait

  Michael McKean

  William Christy Cabanne

 • Kyle Chandler portait

  Kyle Chandler

  Raoul Walsh

 • Alexa Davalos portait

  Alexa Davalos

  Teddy Sampson

And Starring Pancho Villa as Himself

Wil je And Starring Pancho Villa as Himself kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2003 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

And Starring Pancho Villa as Himself streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je And Starring Pancho Villa as Himself niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je And Starring Pancho Villa as Himself zelfs gratis bekijken.

And Starring Pancho Villa as Himself downloaden

Wil je And Starring Pancho Villa as Himself ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je And Starring Pancho Villa as Himself overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

And Starring Pancho Villa as Himself torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van And Starring Pancho Villa as Himself is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

And Starring Pancho Villa as Himself trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of And Starring Pancho Villa as Himself de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.